Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:10, 10. 4. 2016.

| Društvo

Protestom tražili uređenje Brzog broda

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
brzi brod protest
Protestna šetnja okupila brojne meštane; foto: FB strana Uredjenje naselja Brzi Brod

Oko 1.000 meštana niškog naselja Brzi brod prošetalo je kroz ovo mesto sa zahtevima da ulice dobiju asfalt, deo oko crkve rasvetu, zgrada škole vrtić, da groblje bude uređeno i naselje ima park, teren, teretanu i kontejnere.

Oni su istakli da naselje u kome živi oko 12.000 stanovnika zaslužuje da bude uređeno, te su pozvali nadeležne da im u tome pomognu. Kažu da već ima pomaka i da su neke institucije reagovale.

Apelujemo na sve gradske čelnike na čelu da gradonačelnikom da ih od ovog momenta ovoliko ljudi drži za reč za sve što obećaju - poručuju iz grupe građana koja je organizovala protest.

Da bi pokazali zainteresovanost i rešenost da i sami daju doprinos, pa je dve nedelje stotinak njih udruženo čistilo centar, glavne ulice, zelenilo oko škole, crkve, ambulante i policijske stanice i fudbalski teren.

brzi brod protest Šetali za dobrobit svog naselja; foto: FB strana Uredjenje naselja Brzi Brod

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragoljub stamenkovic

    09:27 // 11. 4. 2016.

    Перишић и Љуба Славковић-Пештерац нису мрднули дупе да обиђу Брзи Брод али су обишли пола Европе ! Перишић глуми лекара у центру Ниша а не ради свој посао градоначелника. Избори су, ако вам је добро ,онда опет за њих гласајте !

  • Ljakse

    09:03 // 11. 4. 2016.

    Pa ako vam je Banana gradija Brzi brod zasto protestujete.

  • pantelej cuti

    09:01 // 11. 4. 2016.

    Bravo za akciju.Podrska.Stanovnici Panteleja cute i trpe-novo naselje bez ijedne travke, drveta, bez asvalta između blokova, blato kao u selendri.Neosvetljeno između zgrada, nema parking mesta,dečijih terena. Ne reaguju odgovorni za izgradnju naselja u Opštini,nema kontrole izgradnje i NEIZGRADJENOG po građevinskim dozvolama.Samo beton,može da se zove betonska opština.Investitori,inspekcij SRAMOTA

    • shaft

      18:38 // 11. 4. 2016.

      I dodao bih -bez vrtica!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: