Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 6. 3. 2015.

| Društvo

Radovanović: Živić prekršio dogovor

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - gost Zoran Radovanović

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je njegov pomoćnik Saša Živić smenjen, jer nije poštovao dogovor da svoje lične stavove neće iznositi javno, a pritom se oglušio i o interne pravilnike.

Saša Živić je smenjen nakon gostovanja na Niškoj televiziji, a direktor Radovanović kaže da su razlozi za smenu postojali i pre toga.

Pre njegovog gostovanja pojavila se kolumna u jednom dnevnom listu koji je profesor Živić potpisao kao svoj lični stav. Nakon toga sam mu rekao da mislim da nije primereno da se o nekim stvarima razgovara na takav način i on je obećao da to neće više da radi - rekao je Radovanović.

Ipak, kako kaže, on nije ni znao da će Živić nakon tog dogovora da gostuje na televiziji i da opet iznosi stavove o kojima je pisao u kolumni i pored obećanja da to neće da radi.

Osnovni red u kući je da se gostovanje najavi direktoru. Mi to imamo regulisano i pravilnikom. Red je da se pre gostovanja čujemo i dogovorimo - rekao je Radovanović.

Direktor naglašava da na Živićevu smenu nije uticao niko iz Ministarstva zdravlja.

Nije imalo uticaja Ministarstvo zdravlja, ali šta god ja Vama budem rekao ispod ove naše priče svi koji pišu komentare pisaće suprotno - rekao je Radovanović.

Kakav odnos Radovanović ima sa svojim kumom Živićem nakon smene, šta je prema njegovom mišljenju netačno izrečeno u jutarnjem programu NTV-a, kako je reagovao nakon Živićevih izjava i kada će biti raspisani konkursi za nove lekare u niškom Kliničkom centru, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • hgdbb

    00:48 // 9. 3. 2015.

    Ne mogu da verujem koliko je Nis postao palanka, i koliko prosti i nepismeni ljudi vode institucije u gradu. Nebitna je tema, ovaj covek je 100 puta rekao "znaci", kao da je u kafani...

  • Meraklija

    14:35 // 7. 3. 2015.

    Znaci ko god da je direktor KC Nis on nevalja i paljba po njemu.Svuda u svetu Klinike vode tim menadzeri koji znaju da plivaju u svim situacijama, a mislim da je Radovanovic dobar za to.Covek se bori.

    • Meraklija

      14:49 // 7. 3. 2015.

      Da li se pitate koliko je vreme trebalo da se izbori sa sitemom zvani fond i ministarstvo zdravlja.Neznate ljudi,verujte.Pitaj te Pro Radica koju je borbu vodio za onkoloski bunker za zracenje

    • buntovnik

      04:49 // 8. 3. 2015.

      kako god zvucalo, ziveli sps botovi

  • Dexter

    13:29 // 7. 3. 2015.

    Iako se slazem sa Zivicevom kritikom, da sam direktor i ja bih ga smenio. Nemam razumevanja za vlastozicionare.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: