Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 14. 8. 2012.

Reagovanje na navodnu ispravku Južnih vesti

Igor Novaković

Članovi redakcijskog kolegijuma Južnih vesti iznenađeni su izjavom pomoćnika gradonačelnika Niša Igora Novakovića, kojom je navodno demantovao tekst "Perišić tajno postavio pomoćnike", ali i izveštavanjem TV5 u ovom slučaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dr dra

    11:34 // 14. 8. 2012.

    Ko je ova mala do ovog funkcionera? Nju za GRADONACELNIKA!

  • anche

    11:59 // 14. 8. 2012.

    juzne, bre, sto ne otvarate 'atačment" kad vam čovek lepo šalje!? :)

  • MMM

    13:50 // 14. 8. 2012.

    čim neko prozove političare odmah dignu galamu, a ne rade kako treba. Svaka čast Južnim vestima na pronalaženju neregularnosti jer će doprineti time da političari, nadam se, malo pripaze šta rade. Čim su prozvani odmah se pojavila informacija na sajtu grada - nije nego, a baš su hteli ovih dana da objave. I još zamisli Igor novaković postavio na Twiteru - hehe

  • Dex Dexter

    15:30 // 14. 8. 2012.

    Ha, ha, ha... picopevac nije ni svestan koliko je smešan i jadan do zla boga!

    • hm

      16:51 // 14. 8. 2012.

      al, nalego na budzet, sisa iz vise izvora

  • Mika

    16:39 // 14. 8. 2012.

    Sta drugo ocekivati u jednom posrnulom, korumpiranom gradu....?

  • zivkovic

    16:43 // 14. 8. 2012.

    Ovi su svi na dodjes mi dodjem ti, zaposlicu svalerku tu i tu, devojku da udomim. Njima svima su zene , devojjke i svalerke zaposljene i to u dobrim firmama. A sad pocnite da pisete o buducim i bivsim direktorima javnih institucija koji su se veoma lepo finansiski zbrinuli. Javna komunalna preduzeca njihova zaposljavanja.

  • NEMA SPASA

    18:49 // 14. 8. 2012.

    Čeda je malo dete za ovog lika!!! Imao sam priliku da ga upoznam lično pre par godina kada mi je pijan udario parkiran auto. Naravno, nije hteo da plati štetu i bio je jako bezobrazan, sin tadašnjeg gen.dir. Nitex-a, a do juče pred.opš.Palilula. Pušten je iz mup-a odmah,iako je imao preko 2 promila alkohola u krvi! TEŠKO NAMA KAD NAM OVAKVI LJUDI VODE GRAD!!!

  • miki

    21:43 // 14. 8. 2012.

    Ko sto rece Mirko Topalovic: Tisina a sad malo ona!!! E Umislio mali Igor (a nije jedini) da je sad njegovih 5 minuta, a u stvari ceo svoj zivot samo parazitira. Taj nije osetio da nema i da nesto nemoze, kad nije mogao sam tu je bio tata i tatin Nitex a koliko je bio dobar strucnjak govori i to da mu je prvo radno mesto bila jedna od direktorskih fotelja u Nitexu. Bojim se samo da i ovaj jadni grad ne prodje kao Nitex sa njim i Bananom. A gradonacelnik, pa on je ko ikebana od plasticnog cveca, niti smrdi nit mirise...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: