Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 13. 6. 2012.

| Društvo

Rekonstrukcija svrljiškog vrtića

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
DSCF0864
Predškolska ustanova "Poletarac" Svrljig

Predškolska ustanova „Poletarac“ u Svrljigu dobiće 7 miliona dinara za poboljšanje energetske efikasnosti objekta.

Ugovor o finansiranju projekta sa direktorkom Fonda za zaštitu životne sredine potpisao je direktor vrtića Dejan Miletić, uz prisustvo predsednika opštine Milije Miletića.

Projektom je predviđena zamena spoljašnje stolarije na objektu vrtića, ugradnja izolacije i rekonstrukcija fasade, zamena dela oluka i sanacija kotlova za grejanje.

Fond, odnosno Ministarstvo za zaštitu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja će u realizaciji ovog projekta učestvovati sa 90% sredstava, odnosno sa 6.300.000 dinara,  dok će 10% sredstava biti obezbeđeno iz budžeta lokalne samouprave.
 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    09:39 // 14. 6. 2012.

    Lepo, bilo je i vreme da se vrtić malo sredi.

    Šta je bilo sa donacijom turske agencije od 20.000 eura za uređenje školskog kompleksa, koja je najavljena pre nekoliko meseci?
    http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Donacija-turske-agencije-Svrljigu.sr.html

    • Amnezija

      15:29 // 14. 6. 2012.

      Koliko sve nas secanje sluzi, ti si bio izricito PROTIV te donacije od strane Turske!!! Uplasili se ljudi od drvenog advokata koji barata i visom matematikom pa se povukli, sto da ih olajava takva gromada od visestruke licnosti.
      Manite se vise strancarenja, podmetanja kukavicjih jaja i trazenja dlake u pomenutim, nestajemo polako ali sigurno... Ovo je primer da se licne sujete mogu ostaviti po strani i da se nesto uradi za dobrobit svih gradjana (dece u ovom slucaju).

    • Aca

      08:20 // 15. 6. 2012.

      Da se lečiš, al pod hitno. I da prestaneš da menjaš nikove. Za tebe je 20.000 eura dlaka u jajetu?!

      Nisam bio protiv donacije već sam pitao da li postoji projekat za uređenje školskog kompleksa i šta je predviđeno da se uradi tim parama!? Jer je 20.000 eura malo za sve što je potrebno da se uradi. Mislio sam da postoji projekat po kome će deo školskog kompleksa biti uređen, ali očigledno da ne postoji.
      Kao što postoji projekat koji pokriva ovih 7 miliona dinara (koji će biti utrošeni na povećanje energetske efikasnosti), tako je trebalo da postoji i za onih 20.000 eura.
      Kako ne možeš da razumeš da niko neće da vam da bilo kakve pare a da ne zna na šta ćete da ih potrošite. Ni ti ne bi nikom dao 20.000 eura na poverenje.

    • Nik-Amnezija-Nik

      13:23 // 15. 6. 2012.

      Da ih imam eto dao bih ih tebi!!
      Za lecenje, vidim da kod tebe nista nisu uspeli sa tim lecenjem, pa da ne gubim vreme...
      Ako si im jos i "projekat" ti odradio svaka cast, "pokrili" su i 300 miliona ne samo 7. Samo ne "pokrivaj" mnogo da se ne izgubi trag i da mogu da se nadju od tol'ko "pokrivanje".
      Nije te bilo vise od mesec dana posle izbora, 'el si sada na produzeni vikend?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: