Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 6. 7. 2012.

| Društvo

Rešen problem deponije kod Oficirskog doma?

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Branimir Jezdimirović JKP GOrica Niš
Branimir Jezdimirović

Kako je Južnim vestim potvrđeno u JKP “Gorica” odvoz smeća ispred Oficirskog doma od sutra biće u ranim jutarnjim časovima.

Posle više tekstova Južnih vesti o velikoj količini smeća na ulazu u Oficirski dom i uključivanja Komunalne policije, izgleda da je došlo do promena.

U razgovoru sa direktorom Javno komunalnog preduzeća “Gorica” Branimirom Jezdimirovićem, Južnim vestima je rečeno da će se odvoz prikupljenog smeća ispred Oficirskog doma od sutra poboljšati.

- Prvo to nije deponija, mi ne pravimo tu deponiju namerno, nego radnici samo prikupljaju smeće na tom mestu dok ne dođe vozilo. Od sutra ćemo mi to odmah ujutru izvoziti tako da neće biti ni to – rekao je Jezdimirović.

On je potvrdio da su Komunalni policajci bili u prostorijama “Gorice” i apelovao da je za čistiji kej neophodno postavljanje većih kontejnera za pet ambalažu.

- Mislim da biste trebali da kontaktirate nadležne u JKP “Medijana” i da zajednički pokrenemo jednu inicijativu za postavljanje većih kontejnera. Oni neka postave neki kontejner, a mi ćemo kao i do sada sve redovno sakupljati – naglašava Jezdimirović.

Direktor “Gorice” je naglasio da je sada vreme raspusta i da je na keju veliki broj ljudi. Radnici ovog preduzeća pokrivaju veliko područje, a kako ističe Jezdimirović, veliki problem je i nebriga ljudi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Leka

    00:10 // 7. 7. 2012.

    Mogu oni postaviti kontejnere na pet metara, ali i dalje treba neko da ide za vecinom onih koji piju tu da sakuplja flase i pikavce.

  • Dejan Šobot

    16:44 // 6. 7. 2012.

    Da li mogu ja da lepo zamolim nadležne da donesu i postave adekvatne kontejnere za plastiku, konzerve i staklo pa da mladi koji se tamo zabavljaju malo i recikliraju, odnosno selektuju i odlažu otpad koji sami proizvode? Takođe, broj kanti na keju bi trebalo višestuko povećati. Dogovorite se u čijoj je to nadležnosti i uradite nešto, ali pre septembra i ako može bez konsultacije sa šefom Stranke.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: