Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 24. 5. 2013.

| Društvo

Same sebe nagradile povišicom

Autor:S.J.Izvor:Južne vesti
rt

Sudeći prema obaveštenju na ulazu u niški Dispanzer „EI“, čija je fotografija već „preplavila“ internet sajtove i društvene mreže, doktorka i medicinska sestra uvećanom zaradom nagradile su same sebe.

Odluka o nagrađivanju glasi:

- Na osnovu predloga odgovornog lica u Dispanzeru EI, šefa u Službi dr Ljiljane Đokić i odgovorne medicinske sestre Slađane Dimitrijević za izuzetno zalaganje na poslu u mesecu aprilu 2013. godine uvećanjem zarade nagrađuju se sledeći zaposleni:
1. dr Ljiljana Đokić
2. Slađana Dimitrijević

Direktorka Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, u okviru kog fukcioniše ovaj dispanzer, Marijana Matić kaže da je formular za obaveštenje o nagrađenima "tipski", što znači da je početak rečenice uvek isti, bez obzira na to koji su radnici izabrani za nagradu.

- Glavna sestra predlaže odgovornu, pomoćnik direktora predlaže šefa službe, a to posle dolazi kod mene da potvrdim. Dakle, o nagradi je odlučio menadžment, a ne one same, samo je formular takav – objašnjava Matićeva. Dispanzer EI Dispanzer EI; foto: medradanis.rs

Direktorka dodaje da su dr Ljiljana Đokić i Slađana Dimitrijević zaslužile ovu nagradu jer su dale veliki doprinos prošlog meseca kada su u Dispanzeru otvorena dva nova centra.

Ona kaže da je ovo obaveštenje „interni dokument Zavoda za zaštitu radnika“ koji su slikali i na internet postavili „radnici koji rade sve osim svog posla.“  

Komentar od dr Ljiljane Đokić i Slađane Dimitrijević nismo dobili jer nam je u Dispanzeru EI rečeno da su obe na godišnjem odmoru.

Uz komentar „kad si sam svoj gazda“, fotografija ovog obaveštenja postavljena je i na popularnom sajtu vukajlija.com.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milić Vujadin

    02:15 // 28. 5. 2013.

    Predlažem Milić Vujadina za najviše lajkova na portlu južnih vesti!

  • 00:54 // 26. 5. 2013.

    Xa, xa... Direktorka ih je zesce opravdala. Ocigledno je snalazljiva u odnosima s javnoscu. Ako je takva i u rukovodjenju UZAS!

  • milam

    20:49 // 25. 5. 2013.

    pa sta je tu novo sa doktorima.Odite u klinicki da vidite kako se namestaju dezurstva,a tek u transfuziji,ma oni i dosli za pare a ne za nas.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: