Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:54, 3. 7. 2015.

| Društvo

Slavković: Problemi u Toplani zbog računa i nastupa rukovodstva

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
slavkovic
Slavković za visoke račune "optužio" menadžment; foto: JV arhiva

Nakon što je za nedelju dana u Toplanu stiglo oko 350 zahteva za isključenje sa sistema, zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković kaže da je uzrok za nezadovoljstvo građana loš odnos menadžmenta ovog preduzeća prema njima.

Slavković ističe da će u Gradskom veću biti ozbiljnih razgovora o personalnim rešenjima i “poremećenom odnosu menadžmenta Toplane i korisnika njenih usluga”.

Lično mislim da je cela situacija proizašla iz nekih personalnih problema, iz nesnalaženja menadžmenta Toplane kada je u pitanju komunikacija sa građanima i neshvatanja da sa korisnicima usluga mora da se priča. Ne može da se priča arogantno, nadmeno i ultimativno - rekao je Slavković.

On tvrdi da cene nisu bile problem, već da je “problem bio u računima, koji su bili netačni i koje niko ne može da objasni”.

Podsetimo, u martu se oko 26 skupština stanara udružilo protiv niške Toplane, tražeći niže cene grejanja, potom se njihov broj uvećavao, a kako nisu uspeli da se dogovore sa nadležnima stanari oko 400 zgrada rešili su da se isključe sa sistema.

Nišlije nezadovoljne cenom grejanja i uslovima za isključenje registrovale su udruženje i pre 10 dana odrganizovale masovni protest ispred Toplane. Od tada je zahtev za isključivanja sa sistema predalo oko 350 građana.

Kao izraz bunta protiv Toplane, nedavno je objavljena i video-igrica u kojoj igrač ima zadatak da klikom miša razbije sve radijatore u stanu. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Uros

    17:18 // 6. 7. 2015.

    Ds nije unistavao! Ispadose oni zlatni! #dolevucic

  • nastao je HAOS

    09:08 // 6. 7. 2015.

    nije samo haos u toplani apsurdna situacija koja se dešava u KOMUNALNIM DELATNOSTIMA čiji odsek za energetiku je i sastavljao odluku o grejanju tu se od juče raspoređuju komunlani pol.(inače bivši članovi DS i G17 a sada SNS) koji bi trebalo da budu na terenu a ne u kanc. zato su valjda primljeni, e sada pošto je primljeno novih 20 da bi se napravilo mesto prethodne pravac-Kancelarija ludo zar ne

  • Miki

    07:27 // 6. 7. 2015.

    Dokle će ovi nesposobnjakovići iz SNS-a da malo glume vlast, malo opoziciju? Šta je bilo izlizala se priča o žutim lopovima pa je narod konačno uvideo koje u stvari lopov. More dajte izbore pa da vidimo gde ste.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: