Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 2. 9. 2014.

| Društvo

Slavković ponovo vređao "Južne vesti"

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Ljubivoje Ljuba Slavković
Ko vas plaća da me napadate?; Ljubivoje Slavković, foto: NTV

Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković u Gradskoj kući je vikao na novinare Južnih vesti i optužio ih da su "strani plaćenici", tvrdeći da "zna ko su pravi nalogodavci".

Slavković je, dok su okupljeni novinari čekali obraćanje gradonačelnika nakon sednice Gradskog veća, zastao i počeo da viče na novinara Južnih vesti Aleksandra Stankova.

- Dok sam sa ostalim kolegama čekao gradonačelnika naišao je Slavković i pitao me da li sam iz Južnih vesti. Posle mog potvrdnog odgovora počeo je da viče i govori kako smo mi "dno i kako nemamo meru" aludirajući na određeni komentar koji je pročitao. Ja nisam znao o čemu se radi, a zamenik gradonačelnika je tvrdio da je komentar pročitao na našem sajtu. Kasnije se ispostavilo da je na Fejsbuk strani - kaže Stankov

U svom "obraćanju" Slavković je uputio i niz uvreda na račun urednika Južnih vesti Predraga Blagojevića, nazivajući ga pritom "Kursadžijom".

- Znam nalogodavac ko mu je, znam na koliko je kurseva bio preko bare... - rekao je Slavković.

Ovo je drugi put da zamenik gradonačelnika Niša javno vređa Južne vesti.

Sredinom novembra prošle godine, nezadovoljan zbog kritičkog pisanja o njemu, Slavković je na svom Fejsbuk profilu ponudio nagradu onom ko sazna "ko Južnim vestima daje pare i ko je pravi nalogodavac".

 

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić nije želeo da komentariše ponašanje svog zamenika, a pitanje da li podržava ili osuđuje takvo ponašanje za njega je bilo smešno. On je rekao da nije čuo Slavkovića kako viče novinaru, a onda je pročitao sporan komentar i izrazio svoje nezadovoljstvo.


Sporni komentari na Fejsbuku

Vičući na novinara Aleksandra Stankova zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković je pomenuo i sporni komentar "smrt gradonačelniku" koji je navodno neko od građana ostavio na Fejsbuk stranici Južnih vesti.

Ipak, administratori stranice nisu uspeli da pronađu sporni komentar, a i Slavković i gradonačelnik Perišić su odbili da kažu kada je i na koji tekst na Fejsbuku ostavljen taj komentar.

Pri tom, vredi pomenuti da je Uslovima korišćenja Fejsbuka (od 15. novembra 2013. godine) definisano da je ostavljanje komentara na toj društvenoj mreži u isključivoj odgovornosti autora tih komentara, odnosno korisnika Fejsbuka.

- I pored toga naši administratori uklanjaju sve komentare za koje procene da su uvredljivi, ali to čine i kada nam građani ukažu na sporan sadržaj - kaže urednik komentara Južnih vesti Dalibor Milojković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • иди одакле си дошо

    11:58 // 8. 9. 2014.

    у све се меша кад је ниш у питању све би он приватизовао , сваки дан булазни по телевизији да ће и комунална предузећа да приватизује а ,,озбиљни`` партнери - његови пајтоси да их купују, доста бре

  • da li se drzava bori protiv tajkuna

    14:28 // 7. 9. 2014.

    Gasic dolazi u Nis za 2 dana pa bih pitao njega i premijera sledece:da li smatraju da su oni koji su upropastili a potom u bescenje kupovali javna preduzeca tajkuni?da li njima dele visoke funkcije?

  • Radnik Ei Niš

    22:06 // 6. 9. 2014.

    Pitajte ga koliko je firmi do sada upropastio i koliko je partija promenio?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: