Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:40, 5. 5. 2012.

| Društvo

Šljaka dobija trotoar

Autor:B.G. i P.B.Izvor:Južne vesti
sarajevska-radovi

U Sarajevskoj ulici u niškom naselju Šljaka počela je izgradnja decenijama očekivanog trotoara.

Mašine bez oznaka izvođača danas su otpočele radove. Kada sve bude završeno više od 4.000 žitelja ovog naselja više neće biti prinuđeno da hoda po kolovozu.

sarajevska ulica Nis Ovo naselje pre manje od mesec dana dobilo je i autobusku liniju, a pre neki dan završena je i okretnica za autobus.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da se radovi izvode po planu održavanja ulica. A, to što je izgradnja trotoara počela baš u subotu, samo dan pre izbora, u ovom preduzeću kažu da je čista slučajnost.

- Mi stalno radimo po nešto. Kad je šta došlo na red.. Bar na još 20 mesta različiti ljudi traže različite stvari. Nešto je došlo na red sad, nešto smo uradili pre 10 dana, nešto pre mesec dana - kaže PR Direkcije Dragan Videnović.

Sarajevska ulica proteže se duž celog naselja Šljaka, paralelno sa Bulevarom 12. februara, sve do ulaza u vojni deo niškog aerodroma.

Do sredine juna 2010. godine građani su pešačili duž jedne strane ulice, pored kolovoza. Ali, tada je zasađen drvored, pa je nekoliko hiljada žitelja prinuđeno da hoda po kolovozu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BigBadWolf

    18:17 // 23. 5. 2012.

    Vidim jos ga nisu zavrsili tako ostalo kako su kopali pred izbore :(

  • Milos Djokic

    10:43 // 6. 5. 2012.

    NAravno da dobija. Pa ja sam ovo znao jos prosle godine. Uskoro ce dobiti i univerzitet na kome ce predavati milos magistar simonovic (strucnjak za sve), zoran doktor jonic(doktor velikog i malog odmora), cirko dipl. ing. fak. zas. n. r.(jos uvek tragamo st amu je specijalnost), bahati i nepismeni kursadzija iz Leposavica-direktorkka OS Cele Kula (ona je zaduzena za srpsi jezik i knjizevnost, skola u prirodi-narocito Divljana), Milen aftobus ( strucnjek za saobracaj)i naravno, dekan buduceg univerziteta Banana postenjacina.

  • 101% нишлија

    23:56 // 5. 5. 2012.

    Ма да,све ћемо да вам поверујемо да сте случајно у суботу кренули са радовима :)))
    Него,Виденовићу,имали неки други посао,како ћеш од понедељка?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: