Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:13, 14. 9. 2012.

Smena direktorke NTV

240x0-dragana-nikolic.jpg Dragana Nikolić, arhivska fotografija

Nakon skandala sa otpuštanjima novinara čelnici vladajuće većine u Nišu postigli su načelni dogovor o smeni direktorke Niške televizije Dragane Nikolić, saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Juznjak

    23:42 // 14. 9. 2012.

    Otkaz ,nego sta !

  • Spasa Jovanovic

    00:23 // 15. 9. 2012.

    PS. Odbor za imenovanje je sazvan u tajnosti za sutra. Zasto nisu obavesteni novinari? Ко smenjuje i koga videce se sutra, opet po mraku.

    • Predrag Blagojevic

      00:27 // 15. 9. 2012.

      Ni prethodni predsednik Odbora za imenovanje Goran Krivačević nije želeo da zove novinare. Lično sam tražio da me obaveštava, ali se on pravdao time da se "to uvek radi u poslednjem trenutku" i sl..
      U svakom slučaju, ni sada nismo dobili zvaničan poziv ali smo sasvim slučajno saznali.

  • Alen Stanojevic

    00:32 // 15. 9. 2012.

    Dolijala je napokon, ničija nije do zore gorela.

  • Seka Nikolić

    01:20 // 15. 9. 2012.

    Otkaz i smena su mala kazna za sva zla koja je ona učinila ljudima, svima koji nešto vrede. A, budući da je diretkora Niš eksresa zadužila.....mislimmm, doturala mu je slike štrajkača kad je bila u Novinama urednik, pa je on po tim slikama otpustao radnike, a i drugo svasta nesto, brzo će njoj naći on opet neki mesto da sedi i ne radi nista. Dok nji njene nogice drže, ne brinem ja za nju. Brinem za ovaj posteni napaceni svet.

  • anonimus

    08:00 // 15. 9. 2012.

    zena je karcinom najgore vrste! treba je najuriti sto pre

  • Negoslava Stanojevic

    12:46 // 15. 9. 2012.

    Da li je čovek zao kada na, nagoveštaj zakasnele pravde u, sebi kaže ... ipak ima Boga ?

    • vesna p

      23:17 // 18. 9. 2012.

      Sta li znaci ova glupa recenica? Sa tendencijom da ispadne mudra, gospodja ispade smesna. O interpunkciji bolje da ne komentarisem. Ako je neka niska novinarka, onda nije cudo jer je malo pismenih.

    • Negoslava

      12:21 // 19. 9. 2012.

      Odgovor Vesni P.- Vaše ime se piše ovako, mislim, toliko o Vašoj pismenosti.Mudrost se, očito, ostavili u nekom ćošku, pored gramatike srspkog jezika i domaćeg vaspitanja. Rečenica znači da se neko ko je bio prva žrtva dotične, kojem je pojela tri godine života i mnogo živaca, para i zdravlja, pita samo to - sme li da konstatuje da pravda ipak postoji, a da pri tome ne bude i sama zla. Vama, pak, mogu samo da poželim da nikada u životu ne osetite ni delić onoga što smo moje kolege i ja preživeli od nje. Naravno, to samo u slučaju da zaista postojite i da niste njen drveni advokat. U suprotnom, zaslužili ste da VAS život bar nekada podseti na to kako ste nekada bili nepravedni, ustajući u odbranu zla.

    • vesna p

      18:41 // 21. 9. 2012.

      Ovo je niknejm, i pise se kako god je kome volja. Ne bih dozvolila da mi se ime povlaci kroz komentare, a i nije mi tako lepo kao vase. I dalje tvrdim isto, recenica je besmislena i napisana je nepismeno, sa zarezima koji menjaju smisao onoga sto ste hteli da kazete. Vas odgovor je apsurdan, destruktivan i suvisan, deluje kao praznjenje frustrirane osobe koja pokusava da filozofira i mudruje. Frustracija je duboki hronični osećaj ili stanje nesigurnosti i nezadovoljstva koje narasta iz nerešenih problema. Savetujem vam da vezete kecelju i nastavite da pravite ajvar. Kazu, smiruje.
      Inace, ne branim nikoga, nemam pojma ko je ko, i ko je bio ili ko ce biti direktor, i gde, samo se povremeno zabavljam citajuci komentare.

  • maki

    19:16 // 15. 9. 2012.

    Kako je sejala...

  • Milojko Pantic

    15:12 // 16. 9. 2012.

    VELIKA PODRSKA ZA DRAGANU NIKOLIC!!!!
    Osoba koja mnogo vredi ali rastzanost izmedju lokalnih politicara, kvazi-novinara, agresivnih muskaraca... stvorila je negativnu percepciju o njoj.

    • sojka

      17:48 // 19. 9. 2012.

      Ma da, saplela se na koru od bananu.

  • vladimir dimitrijevic

    14:45 // 17. 9. 2012.

    Kada plasirate neku informaciju,prvo je proverite.Dragan Miljkovic je sam sebi dao otkaz a ne direktorka Dragana Nikolic.Nakon smene sa polozaja glavnog i odgovornog urednika ponudjeno mu je novo resenje,za koje je imao osam dana zakonski rok,da prihvati potpise.Posto novi ponudjeni ugovor o radu nije potpisao u navedenom roku sledi otkaz po zakonu o radu,zakonu koji je drzava donela a ne direktorka Dragana Nikolic.

    • Predrag Blagojevic

      19:55 // 17. 9. 2012.

      Smatrao sam da je rečenica "novinari nisu uspeli da saznaju za razlog" dovoljno jasna.
      Osim toga, u prvom tekstu "Otkaz za urednika NTV" takođe prilično jasno piše "Direktorka Nikolić nije bila u kancelariji, a broj njenog mobilnog telefona nije bio dostupan, dok glavni i odgovorni urednik Miroslav Ćosić nije želeo da komentariše".
      Gde je trebalo da proverimo?

    • Dragan Miljkovic

      01:45 // 18. 9. 2012.

      Daj Vladimire razumes se u pravne nauke al kako god da se zoves ostavi mene i moju porodicu na miru. Ja sam dobio otkaz i kakve to veze ima sa tobom i tvojom porodicom ako je imas a želim vam sve najbolje .

  • bejb

    09:18 // 19. 9. 2012.

    Ko drugome jamu kopa , sam u nju pada , e pa sve Vam se vratilo direktorka! SRAM VAS BILO

  • Sonja

    14:06 // 19. 9. 2012.

    Nije mi jasno to, kako neki ljudi prave od sebe budale, kad vide da je očita istina i da ceo grad zna nešto što bi oni da demantuju. Ta vesna p nije rekla ništa, a osim bacanja uvreda, nepotrebnih i ogavnih, ali je zato o sebi rekla mnogo. Dragana, ako te ovakvi brane, bolje je da odustanes. teme ni Fila ne bi mogao da rehabilituje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: