Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 25. 7. 2014.

Smena vaspitačice zbog "bekstva" deteta iz vrtića

Petar-Pan.jpg U vrtiću "Petar Pan" nema video nadzora (foto: nadji.info)

Zato što je šesnaestomesečna devojčica u sredu sama izašla iz dvorišta državnog vrtića "Petar Pan" u Duvaništu, smenjena je vaspitačica kojoj je njena grupa bila poverena na čuvanje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kalča: A, Zoran Jonić -

    17:26 // 25. 7. 2014.

    ni luk jeo, ni luk mirisao. Nesposoban da organizuje rad. Deca mu beže, vaspitači u haotičnoj situaciji, a on sve deblji. Šta ćeš, Z.J., multiparijski multipraktik - dobar sluga svakom gazdi.

  • ***

    18:30 // 25. 7. 2014.

    Jonicu,da ima pravde,ti bi prvi morao da budes smenjen,jer ovo nije prvi put.

  • srba

    19:34 // 25. 7. 2014.

    a sebe da li ce da kazni ?
    on je najveci problem u tom vrticu a ne radnici !!!

  • Инкогнито Ја

    21:04 // 25. 7. 2014.

    У било којој нормалној земљи васпитачица за ово кривично одговара. У USA - трајна забрана рада са децом. Одштета родитељима обавезна. Овде: На везу заврши школу, на везу посао. З.Ј.-посебна прича.

  • slavko

    21:05 // 25. 7. 2014.

    JONIC NAPOLJE! Neka se pripremi Perisic!

  • Инкогнито Ја

    21:18 // 25. 7. 2014.

    Чеси и Словаци су и академике послали на биро. Људи из бившег режима нису могли да добију ни дозволу да возе такси.Овде: лек је тотални бојкот свих државних установа док сви службеници не оду на биро.

    • Stanisa Karamarkovic

      09:26 // 26. 7. 2014.

      Ja se javih kao svedok a niko me ne kontaktira. Vidi se da ste svi vi jedna ekipa protivnika Jonica, pa preko neduznih ljudi a unapred smisljenim planom, zelite da mu napakostite.Ne dirajte vaspitace!

    • Инкогнито Ја

      11:23 // 26. 7. 2014.

      Мислиш ако више људи има исто мисли они су "екипа"?Не верујем да си уопште слушао логику.За Твоју инфо - ја из логике имао 10.Причај с неким цивилизованим па ако буде мислио "другачије" он је "ЕКИПА"!

    • stanisa karamarkovic

      17:11 // 26. 7. 2014.

      Logika 10 :). Al ti niti si imao ikad niti znas sta su deca. Pusti sluzbu da resava ne pali situaciju vidi se da si pristrasan-na. Jos se javljas tajno. Imas li ime ti!

    • Инкогнито Ја

      10:45 // 27. 7. 2014.

      Не само логика 10- најбољи просек у генерацији! Није проблем моје име већ то што овде одувек убијају оне који не мисле про режимски, изводе тенкове на грађане који желе промене, шаљу спец. да перу ум.

  • Инкогнито Ја

    21:25 // 25. 7. 2014.

    Знам за причу како то меже да се деси свакоме. Тужна је ИСТИНА: Такве ствари се не догађају професионалцима. А коме се ипак догоди мења професију. Пошто с децом иде теже дајте јој да чува цртане гуске

  • neda

    06:45 // 26. 7. 2014.

    Ovo im se ne desava prvi put. Rukovodstvo selektivno preduzima mere prema neodgovornom osoblju.Pcelica je olicenje gde vlada neodgovornost, nestrucnost, neznanje, nepotizam i javasluk.Grad u malom.

    • Sasa

      02:48 // 27. 7. 2014.

      Krajnje je vreme da se smeni Jonic dr Zoran i da se na čelo ove izuzetno bitne ustanove postavi neko ko ima iole kredibiliteta, znanja i stručnosti, a ne neko ko u ime stručnosti maše doktoratom.

  • Peja

    09:01 // 26. 7. 2014.

    "Smenjena"? Pikladnija reč je suspendovana. Na kraju, šta god od ta dva izraza koristili, uzalud je sve ako se ne odredi primerena kazna.
    Trotoar nije daleko od kolovoza.

  • vaspitac

    13:13 // 26. 7. 2014.

    Desava se ovo zbog velikog br.dece i jadne su vaspitacice.Sto se Suzane tice mnogima je naudila,tuzakala kod dir.smestala koleginicama lazima,bahata sa roditeljima ,,A neko od gore vidi sve".

    • kiki

      14:13 // 27. 7. 2014.

      potpuno si u pravu!njenoj bahatosti je dosao kraj!

    • Pera

      14:19 // 27. 7. 2014.

      Dodao bih samo da međuljudski i kolegijalni odnosi u Pčelici su dno dna!
      Da li znate da Pčelica ni za jednog svog radnika ne uplaćuje doprinose? Tek kada ide u penziju uplati odjednom, šta kaze Zakon?

  • Laki

    08:26 // 27. 7. 2014.

    Ova persona je izgleda Jonićev kadar slušao sam kako je brani u tel.razgovoru u medije. Ovaj je apsolutno opasan po ustanovu i treba ga skloniti pokazao je štaje i koje stalno ga prozivaju za svašta.

  • Žika

    21:41 // 27. 7. 2014.

    Ovde je problem Jonić!
    On je odgovoran što izlaz iz objekta nije obezbeđen, a takođe i dvorište.
    Kod takve situacije uvek postoji rizik.
    Prasići se bolje zavaraju i čuvaju nego kod njih deca.

  • iskreno, od srca

    21:53 // 28. 7. 2014.

    Suzana Popović je super žena i vaspitačica, vredna i odgovorna!Ona je vrtić dovela u red!Sve ostale koje ostavljaju ovde svoje komentare ne mogu ni da joj pridju, a verujte sve ovo liči na nameštaljku

    • Anonimni

      18:47 // 29. 7. 2014.

      Pa ne verujem da bi se roditelji devojcice koja je setala na nekoliko metara od kolovoza slozili s tobom iskrena, sta bi bilo da je tvoje dete u pitanju. Verovatno si joj iskrena kkomsika ili slicno!

  • iskreno, od srca

    21:55 // 28. 7. 2014.

    odavno svi žele da joj vide ledja jer je uspešnija od njih. A i ako sami obratite paznju, nije bas sigurno ko je dete pronasao i vratio, kako, gde i sa kim!!! Saosecam sa roditeljima!!!

    • Anonimna

      18:49 // 29. 7. 2014.

      Pobegne ti 16/mesecno dete iz vrtica i neko to naziva uspesnim. E Srbijo! Treba joj doyivotno oduzeti doyvolu za rad sa decom! Drugima za primer!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: