Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:46, 16. 6. 2014.

| Društvo

"Srebrni znak" najboljim studentima

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Univerzitet-u-Nisu.jpg
Dvanaest studenata dobilo "srebrni znak", još njih 14 - priznanja za najbolje studente.

Dvanaestoro najboljih studenata Univerziteta u Nišu, koji su sa prosečnom ocenom 9,98 ili više završili osnovne, master i integrisane akademske studije, nagrađeni su "srebrnim znakom" Univerziteta.

Njihovih 14 kolega je za izuzetan uspeh tokom visokog školovanja nagrađeno priznanjima.

Studenti koji su završili osnovne akademske studije sa maksimalnom prosečnom ocenom i time zaslužili "srebrni znak" su Ines Prijić sa Ekonomskog, Nikola Simić sa Elektronskog, Marija Đorđević sa Mašinskog, Ljubica Janić sa Pravnog i Milan Nešić sa Prirodno-matematičkog fakulteta.

Studenti koji su ovu nagradu zaslužili uspešnim školovanjem na master akademskim studijama su Ninoslav Ćirić, diplomac Građevinsko-arhitektonskog, Milan Marković sa Ekonomskog, Željko Mladenović sa Prirodno-matematičkog, Marija Tomić sa Fakulteta umetnosti i Marta Mitrović sa Filozofskog fakulteta.

Najbolji studenti koji su dobili "srebrni znak" zahvaljujući uspehu na integrisanim akademskim studijama su Marija Đorđević koja je završila Medicinski fakultet i Miloš Marjanović, diplomac Elektronskog fakulteta.

Studenti koji su za završene osnovne akademske studije nagrađeni poveljama su Kristina Marković (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja), Andrija Zorić (Građevinsko-arhitektonski fakultet), Milena Vujičić (Filozofski fakultet), Nikola Peković (Fakultet umetnosti), Snežana Krstić (Učiteljski fakultet u Vranju), Nemanja Đurović (Fakultet zaštite na radu) i Jelena Stevanović (Tehnološki fakultet u Leskovcu),

Povelje su dodeljene i onima koji su kao istaknuti studenti završili master akademske studije. Među njima su Kosta Mitrović (Pravni fakultet), Gordana Stevanović (Mašinski fakultet), Marija Mičić (Tehnološki fakultet u Leskovcu), Lazar Đokić (Fakultet zaštite na radu), Anđela Tošić (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja), Igor Krstić (Elektronski fakultet) i Dragan Cenić (Učiteljski fakultet u Vranju).

Ovim studentima priznanja je dodelio Savet Univerziteta na osnovu izveštaja fakulteta o njihovom uspehu i na osnovu mišljenja studentskog parlamenta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: