Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:16, 18. 3. 2015.

| Društvo

Stanari u Nišu se "udružuju protiv Toplane"

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
zgrade-bulevar2.jpg
Stanari odlučili da deluju zajedno; Foto: Arhiva JV

Dvadesetšest zgrada podneće zajedničku inicijativu niškoj Toplani za smanjenje cene grejanja, ali i izmenu postojećih pravilnika koji se odnose na “promenljive” cene i raskidanje ugovora sa Toplanom.

Dragan Perić, jedan od pokretača inicijative, kaže da je svoj potpis na ideju o zajedničkom nastupu stavilo 26 predsednika skupština stanara.

Do sada imamo solidan odziv i to su sve zgrade koje se nalaze u Opštini Medijana. Imamo neke osnovne ideje, ali na sastanku koji je zakazan za petak pokušaćemo da formulišemo i iskristališemo jedan dokument koji će biti upućen Toplani - rekao je Perić.

Kako stoji u saopštenju koji su stanari uputili redakcijama, problema je bilo i oko pronalaženja mesta na kojem će sastanak biti održan.

Naime, jedna mesna kancelarija ih je odbila pod obrazloženjem da je sala “samo za održavanje političkih sastanaka”, a u Opštini Medijana “nisu mogli da pronađu osobu koja je zadužena za izadavnje opštinske sale”.

Na kraju je odlučeno da sastanak, koji je zakazan za petak 20. mart u 18 sati, bude održan u sali Kućnog saveta zgrade u Ulici Branka Krsmanovića 29.

Organizatori pozivaju i ostale predstavnike stambenih zgrada da im se pridruže, kako sami kažu, “u pokušaju da se odbrane od pljačke niške Toplane”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bratanče

    08:51 // 20. 3. 2015.

    DA LI CE NEKO DA ODGOVARA za lošu odluk(koef.) toplane i energetike komunalnih delatnosti da li ce to biti na veću sledećeg meseca hoće li neko to da pita ili će dobiti možda nagradno putovanje u EU

  • cica

    08:31 // 20. 3. 2015.

    grad nema srece sa dir.toplane,Mika, Maksa,katastrofa!u toplani vam je covek koji je vec bio direktor,jedino se o njemu od 2000-te ni jedna losa rec nije provukla!OTVORITE OCI inace zatvoriste toplanu

  • ogorčeni

    07:20 // 20. 3. 2015.

    Yugorosgas,zamolio bih da nam isključite gas,da se grejanje prekine.Ovako štitite prvo nesposobno rukovodstvo grada,drugo rukovodstvo toplane i građane koji nisu shvatili da ništa ne zavisi od toplane

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: