Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 20. 10. 2016.

Studenti bez diploma, fakultet bez odgovora

Fakultet umetnosti Daske koje život znače; Foto: Južne vesti

Bez diploma, ali i bez para za školarinu ostali su studenti državnog Fakulteta umetnosti u Nišu, koji su od 2008. do 2013. godine upisivali specijalističke studije, jer iako to nigde nije bilo navedeno, Fakultet nije bio akreditovan.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dexter

    16:06 // 20. 10. 2016.

    Sve dosadašnje afere vezane za ovaj fakultet nisu ništa u poređenju sa ovim skandalom. Ovo nije šala, nego masivno krivično delo i neverovatno poigravanje sa sudbinama studenata. Onaj ko se tako poigrao sa živim ljudima izgleda da misli da će i ovo čudo proći za tri dana. Samo mislim da će ovoga puta stvar izaći na veliko, da će i rektor i Žunić konačno oprati ruke od Suzane da bi zaštitili sebe.

  • QGO

    16:14 // 20. 10. 2016.

    Meho, gasi vec jednom ovaj sarlatanski univerzitet
    www.youtube.com/watch?v=mfuDdOyO06I

  • Lahor

    16:17 // 20. 10. 2016.

    Unazadio smo
    Skroz

  • brana

    16:39 // 20. 10. 2016.

    cccccc. Bruka!!

  • Mimi

    17:30 // 20. 10. 2016.

    Sramota! Hoće li seljanče Suzy već jednom da sjaše sa sedla i da konačno prestane ovakav hohštapleraj na državnom fakultetu?

  • Sećam se

    17:34 // 20. 10. 2016.

    Te godine 2009. i još godina iza toga, dekan Fakulteta je bio drugi i drugačije se zvao. Tada je objavljen konkurs bez akreditacije i uzet novac od studenata. Ovi sada su shvatili promašaj a ne znaju rešenje.

  • Milos Jankovic

    18:42 // 20. 10. 2016.

    Isti slučaj se dogodio i sa studentima doktorskih studija. Neke od njih je stipendirala i država tako da je indirektno oštećen i budzet Republike Srbije. Ljudi su završili studije, položili ispite a onemogućena im je odbrana doktorata. Sve zbog nedostatka akreditacije. Svesno i sa umišljajem su oštećeni ljudi.

  • suzi

    19:33 // 20. 10. 2016.

    Zaboravili bi mi tebe da ti hoces da zaboravis nas

  • pa? ..jaka stvar

    19:36 // 20. 10. 2016.

    Nek plate da im nazvrljaju akreditaciju mogu valjda toliko da se potrude...svasta

  • deco rasturite ih na sudu

    19:47 // 20. 10. 2016.

    makar ih zakatancili, samo pazljivo sa izborom advokata,jer verujem dok citaju da im curi voda niz bradu, jer sva je logika -kad ih rebnete po dzepu akreditovace vase diplome

  • Pera Mika Zika

    19:59 // 20. 10. 2016.

    Suzana Kostić neće da razgovara sa novinarima Južnih vesti jer ne zna padeže (setite se:"Ulazim u kolima"!), a još jedan od skandala na Fakultetu umetnosti, jedinstveni slučaj u univerzitetskom svetu, je da je jedan od redovnih profesora (REDOVNIH!) koji se suprotstavio samovolji dekanice dobio otkaz kao tehnološki višak... Muljanju i prevarama nema kraja.

  • Radosavljevic

    23:37 // 20. 10. 2016.

    Skolarina je iznosila 120.000,00 dinara a za strane studente je iznosila 3.000.00 evra jer vise nepostoji finansiranje iz budzeta,pri tom konkurs nije bio samo u Narodnim novinama vec i u drugim javnim glasilima a najtuznije je sto su profesori sa fakulteta (kulturni radnici) izglasali ovu odluku i ucestvovali u bespravnom resenju.Ponizene su 3 generacije studenata na slikarskom i muzickom odseku

  • Maja

    09:01 // 21. 10. 2016.

    Igraju se sa ljudima i na drugim fakultetima. Upisuje se prevelik broj studenata koji uloze vreme, zdravlje, novac, a onda, posle svega shvate da su promasene investicije jer posla nema. Profesori na fakultetima su toga svesni ali nije ih briga jer je bitno da je sto vise studenata jer to njima odgovara. A svemu tome aminuje drzava.Osete li ti profesori nekad sram ili grizu savesti?

    • ma plaču

      10:27 // 21. 10. 2016.

      noćima ne spavaju, ne čudi. ipak su to prosvetari, oni prosvećuju..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: