Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 28. 7. 2015.

| Društvo

Svetski turistički blogeri nose utiske iz Niša

Autor:S. JanačkovićIzvor:Južne vesti
pozornica
Svetski turistički blogeri u Nišu; foto: FB strana "Turistička organizacija Niš"

Popularni turistički blogeri Malvin Beher iz Nemačke i Kaš Batačarija iz Portugala prethodna dva dana proveli su u Nišu u kampanji "Moja Srbija" u kojoj je Turistička organizacija Srbije pozvala 4 svetska putnika da od 22. jula do 4. avgusta posete našu zemlju.

Bačatarija je na Tviteru uz fotografiju tvrđavske Ali-begove džamije već podelio utisak da je Niš definitivno grad sa bogatom i interesantnom istorijom.

Ostale doživljaje na proputovanju kroz Srbiju, video-zapise, fotografije i preporuke drugim putnicima ovi blogeri će deliti na svojim sajtovima i blogovima, ali i društvenim mrežama pod zvaničnim haštagom kampanje #MySerbia.

Kakve su utiske poneli o kulturno-istorijskim spomenicima, gastronomiji i avanturama u okolini Niša možete pratiti na veb sajtu my.serbia.travel - kažu u Turističkoj organizaciji Niša.

I Beher (@traveldudes), koji je pokrenuo sajt traveldudes.org i Tviter chat "Travel Talk on Tvitter (#TTOT), i Bačatarija (@BudgetTraveller), autor bloga "Budget Traveller" čije su tekstove objavljivali "New York Times", "Lounly Planet", "Guardian" i CNN, svojim pratiocima su pred dolazak poručili:

Zdravo! I am off to Serbia!

Zdravo

U okviru kampanje "Moja Srbija", pored četiri poznata turistička blogera iz sveta, Turistička organizacija Srbije pozvala je i četiri mlada blogera iz naše zemlje koji su im neformalni domaćini.


Nagradna igra za kreativne autore postova

TOS je organizovala i nagradnu igru i pozvala sve zainteresovane da objavljuju preporuke svojih omiljenih mesta i aktivnosti u Srbiji,

Koristeći hešteg #MySerbia na Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru podeli fotografije i informacije o svojim omiljenim mestima i aktivnostima u Srbiji i preporučiti ih turistima. Najzanimljivije objave naći će se na sajtu my.serbia.travel, kao i na stranicama TOS na društvenim mrežama, rame uz rame sa objavama blogera - kažu u Turističkog organizaciji Srbije.

Blogeri će po završetku putovanja zajedno odabrati četvoro autora najinspirativnijih objava, a nagrada je produženi vikend za dvoje na destinaciji u Srbiji koju sami odaberu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoki kazandzija

    13:16 // 28. 7. 2015.

    Poneli su utisak da nisu imali gde da močaju.

  • xyz

    12:24 // 28. 7. 2015.

    Vodite ih da vide baziliku i onaj sestoljetni hrast..

    • videli su dovoljno

      13:02 // 28. 7. 2015.

      http://www.juznevesti.com/uploads/assets/2015/07/27/51453/800x600_tvrdjava-smece.jpg
      http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Parkovi-puni-smeca-zbog-protesta-radnika-Gorice.sr.html

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: