Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:43, 20. 9. 2012.

| Društvo

Tajna sednica Gradskog veća u Nišu

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
gradska kuća

Gradska Vlada bez prisustva medija odlučivala o nastavku ugovora sa Montenegro erlajnsom, kargo centru na aerodromu i načelniku Uprave za komunalne delatnosti.

Informaciju o ovome Južne vesti su saznale od anonimnog izvora, koji je javio da je imenovan novi načelnik gradske Uprave.

Na sajtu Grada, kao što je to uobičajeno, nije bilo najave sastanka, niti je do 18 sati objavljeno da je uopšte održan.

Portparol gradonačelnika Milan Cvetanović potvrđuje da mediji nisu pozvani, ali kaže da je problem u tome što je sednica sazvana u 7,30h i to po hitnom postupku.

Na pitanje zbog čega u tom slučaju nije javnosti saopšteno o čemu je raspravljano, Cvetanović je rekao da će to najverovatnije biti učinjeno sutra, prilikom potpisivanja novog ugovora sa crnogorskom avio kompanijom.

- Sednica je bila sazvana po hitnom postupku jer je Montenegro erlajns najavio da će, ukoliko ugovor ne bude produžen i dug isplaćen, obustaviti letove - rekao je Cvetanović.

Kako su Južne vesti već objavile, na sednici je između ostalog prihvaćena ostavka načelnice Uprave za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj Vladislave Ivković. Na njeno mesto privremeno je postavljen dojučerašnji direktor Direkcije za izgradnju Niša i kadar URS Miodrag Brešković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena

    09:51 // 21. 9. 2012.

    Uprava za imovinu,Uprava za komunalnu delatnost i Direkcija za izgradnju grada.....Bravo !! Sve kontrolise URS,,Banana je definitivno uspeo!!!!

    • ubpok

      11:57 // 21. 9. 2012.

      Ma to vise lici na organizovanu kriminalnu grupu a kakve li ce samo kriminalne radnje da rade, zreli su za pravu istragu!

  • Branislav Petrović

    08:44 // 21. 9. 2012.

    A da li je bila tajna večera?

  • Sneki

    08:16 // 21. 9. 2012.

    Mislim da to što je gospodin gradonačelnik dozolio da i načelnik Uprave za komunalnu delatnost i Direktor direkcije za izgradnju budu iz URSa liči na potez čoveka koji se ama baš ni malo ne razume u politiku. Banana je i onako vršljao po gradu kako mu se htelo, ali ipak je koiko toliko bio kontrolisan od strane Uprave jer je tu upravu držao DS. Sad kad i Upravu i Direkciju on ima pod kontrolom, teško si ga nama!

    • Znatizeljna

      11:37 // 21. 9. 2012.

      Gospodine Blagojevicu, vezano za komentar koji je ostavila Sneki imam malu dopunu i zadatak za Vas. Da bi Banana zaokruzio proces, potrebna mu je i Komisija za planiranje (tako se nekako zove). U ovu komisiju ulaze neka lica po samim funkcijama koje obavljaju, a druga se biraju ali nisam sigurna za postupak izbora. Proverite sta se sa ovim desava jer kada bude imao vecinu i u ovoj komisiji, Banana je resio sve i niko sem njega nece odlucivati ni o cenu na ove teme. Jos u vreme vodjenja koalicionih dogovora nije mi bilo jasno da li je ovakva raspodela rezultat neznanja gradonacelnika koji je pregovore vodio i predvodio, ili namere koja se pokriva neznanjem. No, ono sto moramo da priznamo jeste izuzetna pregovaracka sposobnost Branislava Jovanovica zahvaljujuci kojoj je URS sa nekim relativn sitnim procentom glasova dobio uprave i preduzeca u koja se sliva najveci procenat novca iz budzeta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: