Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:01, 25. 7. 2014.

| Društvo

U urgentni doneo zmiju kao dokaz da ga je ujela

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
urgentni-prokuplje.jpg
Nenad je, nakon primljenog seruma, bez ikakvih posledica otišao kući

Nenad Ć. (82) iz Beograda zaprepastio je medicinsko osoblje i sve one koji su se našli na Odeljenju urgentne medicine prokupačke bolnice jer je u kesi doneo zmiju, kao dokaz da ga je ugrizla.

Kako je za Južne vesti potvrdila dr Marija Despotović, portparolka prokupačke bolnice, Nenad je u urgentni došao bez uputa u popodnevnim satima.

- Dežurni lekar ga je odmah pitala kakav problem ima i on je odgovorio da ga je u travi ujela zmija. Pošto je ona tražila detaljnije objašnjenje, odnosno pitala ga je da li je siguran da je to bila zmija, Nenad je smireno rekao da će da im pokaže da jeste - priča Despotovićeva.

2 IlustracijaSvi u Urgentom su, kako su nam potvrdili, pomislili da će on da izvadi mobilni telefon i pokaže im sliku zmije.

- On je onda iz torbe koju je nosio izvukao plastičnu kesu u kojoj je bila zmija. Svi su se zaprepastili, čuli su se i neki kratki vrisci, a Nenad je izneo kesu sa zmijom napolje i predao je rodbini koja je došla sa njim - kažu u prokupačkom Odeljenju urgentne medicine.

Kako je objasnio, zmija iz trave ujela ga je za desnu šaku, što se i videlo. Primio je potrebnu terapiju, zadržan je par sati zbog praćenja stanja, a onda u dobrom opštem stanju pušten kući.

Ipak, Nenadov postupak je sve iznenadio, a nakon prvog utiska zaprepašćenja, događaj su svi kroz smeh kasnije prepričavali.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • olgicapetrovic

    16:53 // 1. 8. 2014.

    Ono sto sam napisala u predhodnom tekstu je istina htela sam samo da demantujem pisanje nekih novina kako su Nenada vratili, kako nisu hteli da mu ukazu pomoc, itd.rodjak I ja smo ga odveli,

  • olgicapetrovic

    07:34 // 1. 8. 2014.

    neke stvari cu demantovati. Prvo Nenad je imao uput iz D.Z. Zitoradje, prvo smo tamo bili, Imali smo kesu sa mrtvom zmijom, uput nam nisu trazili, nisu nam nista naplatili, lekari su bili ljubazni,

  • Mlijana Kostit

    10:23 // 28. 7. 2014.

    Da, i ja sam se nasmejala ! Videci stanje u nasem zdravstvu, ljudi kod nas moraju da cine nemoguce stvari da bi preziveli, odnosno da bi im bila ukazana pomoc !
    Koliko nas moze to uraditi?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: