Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 10. 2. 2016.

U vreme planiranih useljenja, socijalni stanovi još u izgradnji

zgrada Ovako bi u aprilu trebalo da izgleda zgrada sa socijalnim stanovima; izvor: gsanis.rs

Umesto da prema prvobitnom planu već primaju prve stanare, izgradnja 70 socijalnih stanova u niškom naselju Duvanište još traje. Rok za završetak radova istekao je pre 9 meseci, a prema novim procenama - kraj izgradnje moguć je tek u aprilu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jelena Milutinović

    12:59 // 10. 2. 2016.

    700 evra po kvadratu u teškoj periferiji? Koja crna socijala? Bruka! Ogradili se ko zna koliko a još ne mogu da se dogovore oko završetka. Da ne pričam da tu socijala neće moći ni da primiriše i da će se stanovi deliti po rodbinsko stranačkoj pripadnosti kao i do sada... Da se objavi javno spisak dobitnika pa da vidimo tu '' socijalu!''

  • Anwalt

    13:35 // 10. 2. 2016.

    Socijalni? Za 700 eur po metru. Pa to je trzisna cena. Koliko ce da kosta taj stan sa kamatama i drugim bancinim naknadama? Koliku platu treba da ima potencijalni kupac? Taj svakako ne spada u red socijalno ugrozenih.
    Jos jedna velika obmana i lazna nada Nislijama...

  • vjuer

    13:53 // 10. 2. 2016.

    Gledano na mapi, Duvanište jeste periferija, ali gledano po razvoju prateće infrastrukture (snabdevanje, ambulanta, toplana, škole, saobraćajne komunikacije, blizina autoputa, itd.) ovo je možda najatraktivnija lokacija u gradu. Izračunaj koliko bi te koštalo da sagradiš kućicu od ~45m2, da platiš sve priključke i da je opremiš kao stan. Cena jeste realna, a problem su puste pare kojih ovde nema.

    • Cobi

      18:57 // 10. 2. 2016.

      Po čemu je to "najatraktivnija" lokacija? Pogledaj noću.Pogledaj kad kiša pada.Problem nisu puste pare(nisu dobro raspoređene).Pitanje je od kojih/čijih se para grade ovi stanovi.Kada čuješ istinu bićeš u čudu.

    • John Terry

      23:09 // 10. 2. 2016.

      Kvadrat kosta investitora izmedju 400 i 450 evra. Napisao sam Vam vec ovakav komentar tokom dana ali ga nisu objavili, ocito se i ovi sa juznih plase necega, ili su i oni deo licemerja. Uglavnom, 700 evra nije socijalna cena. To je komercijalna cena.

  • LosMi

    19:11 // 10. 2. 2016.

    On je dao duplo manju cenu od projektovane i vi se pitate ZASTO su probijeni rokovi??? Zasto ga niste pitali kako misli da uradi po toj ceni i da mu odbijete ponudu kao neozbiljnu. Toliko o vrlim strucnjacima iz gradske stambene agencije al nisu krivi oni nego politika koja ih je dovela tu da primaju platu za nerad i neznanje.

  • DIREK-TOR

    21:52 // 10. 2. 2016.

    Direktor gradske stambene agenc.? Procitajre njegovu radnu biografiju. Najveca iskustva i jedina su mu na gradjenju temelja za VIP bazne stanice. U privatnom sektoru mogao bi na poslovima u fotokopirnici. Perisjcev kadar.

  • Miodrag

    01:55 // 11. 2. 2016.

    350 ugovorena cena a prodaju po 700e. Lepo grad zarađuje na socijalnim stanovima (duplo) kad se budu gradili funkcionerski za SNS onda će biti obrnuto, cena gradnje 700 a prodavaće sirotim funkcionerima po 350 evra

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: