Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:34, 13. 2. 2016.

| Društvo

Ukradena ograda i kamere odlažu otvaranje parka za pse

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
park
Kao u velikim svetskim gradovima; foto: Vanja Keser

Iako naizgled deluje da je sve završeno, vlasnici pasa u Nišu moraće da se strpe još koji dan pre nego što svoje ljubimce izvedu u novi prak u Čairu. Radove produžava postavljanje nove ograde, pošto je jedan deo ukraden, kao i kamera za video-nadzor.

Prepreke, penjalice, tuneli i puno prostora za trčanje već se vide u Čairu, ali park za pse, kako kaže većnik Jovan Stojković, još nije u potpunost završen.

park2 Penjalice za pse; foto: Vanja KeserRadovi su pri samom kraju, ali je njegovo otvaranje, kako kaže Stojković, prolongirala krađa ograde.

Neko je tokom gradnje pokrao nekoliko metara ograde i morali smo da kupujemo novu. Park nećemo pustiti dok ne postavimo kamere iako one nisu bile planirane projektom. Kamere će 24 sata pokrivati park, pa ako neko hoće da krade biće snimljen - kaže Stojković.

Dodaje da će 2 kamere obezbediti sponzori i da će one biti povezane sa Sportskim centrom “Čair”.

Očekujem da kamere sledeće nedelje stignu. Sledi ugrađivanje i trebalo bi do kraja meseca da bude sve završeno - rekao je Stojković.

park3 Krali još nepostavljenu ogradu; foto: Vanja Keser

Podsetimo, izgradnja ovog parka najavljivana je još 2012. godine, ali se od toga odustalo da bi posle još nekoliko najava radovi otpočeli početkom decembra prošle godine.

Na ovaj način vlasnici pasa iz tog dela Niša dobiće prostor za šetnju svojih ljubimaca bez povoca i tokom dana, jer su gradske vlasti prošle godine zabranile "šetnju van prostora predviđenog za to".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • deki

    09:19 // 15. 2. 2016.

    Nema nista od nas.

  • maka

    16:35 // 14. 2. 2016.

    Sve su to lepo,predloži ali gospođa koja čuva pse,teško da će se pridržavati pravila.Svako treba da čisti za svojim ljubamcem ali sumnjam da će biti toga.I do sada se bismo kako se pojedini ponašaju...

  • Mr Fini

    11:27 // 14. 2. 2016.

    Zamolio bih vlasnike pasa da ponesu sa sobom kesicu i skupljaju za svojim ljubimcima, da drze psa na povodcu gde treba (stave korpu velikim psima), da setaju pse na mestu predvidjenom za to i nece biti problema ni sa decom ni sa njihovim roditeljima ! Nije tesko biti fin :-)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: