Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 11. 9. 2015.

Ulica izgrađena na spornoj parceli

kružni tok U Ulici Petra Aranđelovića se trenutno radi kružni tok, a Krstić osporava izgradnju ulice; foto: FB profil Zorana Perišića

Jedna od parcela preko koje je izgrađna Ulica Petra Aranđelovića u Nišu i dalje je predmet sudskog spora i njen vlasnik Nebojša Krstić traži povraćaj svoje imovine koja je njegovim precima oduzeta još 1963. godine za izgradnju Novog groblja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jason Born

    11:51 // 11. 9. 2015.

    Sta se pitate, pa kod nas sve moze. Zakoni i tenderi se namenski sastavljaju i donose. Pravni akti se tumace ovako i onako. Sada moze, sada ne moze. Meni ovako, tebi onako. Kao je drzava lastis od gaca pa se razvlaci svakom po meri.
    Dokle vise tako.
    Svi su valjda jednaki pred zakonom, drzava i gradjani. Svi su jednaki ili su neki jednakiji.

  • Janko

    13:38 // 11. 9. 2015.

    A sta je sa parcelom kod DIS-a? Na pola kruznog toka neko je postavio stubove ili "medju" i ogradio zicom. Ciji je kruzni tok?

  • Aleksandar

    21:51 // 11. 9. 2015.

    Samo mi nije jasno koje izdao dozvolu za ove perionice na Bulevaru Nemanjica, da se direktno ukljucuje u kruzni tok, totalna besmislica,non stop se izaziva opasnost. Al' ko sto neko rece, ovo je Srbija, sve moze...

  • Igor Mitrovic

    03:05 // 19. 9. 2015.

    Dok je bilo Tita nije bilo ni govora o tome da neko koci izgradnju grada/zemlje iz cistog inata. Sto je nase nase je, a ono sto je bilo tvoje ako nam treba za dobrobit svih sada je nase. I resen problem. A nesto mi ovde govori da je doticni gospodin odbio novcanu nadoknadu nego da hoce BAS tu zemlju na koju ce inace trava da mu raste do kraja zivota. Samo eto, da ne da za ulicu. Ne moze to tako.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: