Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 7. 5. 2015.

| Društvo

Uspešna Srpkinja iz Francuske o profesionalnom iskustvu

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Tanja-Klimcuk.jpg
Tanja Klimčuk je uspešan menadžer u poznatoj francuskoj kompaniji

Kakav je put do pozicije menadžera u poznatoj francuskoj kompaniji i kakav je njegov radni dan Nišlije će iz prve ruke čuti od Tanje Klimčuk, Srpkinje u Parizu, koja će se video linkom 9. maja u 18 sati priključiti konferenciji u bioskopu "Kupina".

Priča ove uspešne devojke koja radi kao menadžer u "Lorealu" jedna je od mnogih koje će Srbi iz dijaspore deliti sa Nišlijama tokom projekta "Kultura za znanje".

Konferencija će biti otvorena uvodnom video prezentacijom kulturno-istorijske baštine Niša koju su realizovali "Mladi ambasadori kulture", a nakon toga slediće uživo uključenje i polučasovno predavanje naše uspešne Srpkinje - kažu organizatori iz "Mladih ambasadora".

Po jedna ovakva konferencija biće organizovana svakog vikenda u maju tokom koje će, kako je najavljeno, uspešni Srbi iz Francuske prenositi znanja i profesionalna iskustva zainteresovanim Nišlijama.

Mladi ambasadori kulture će zauzvrat putem video prezentacija ispričati Srbima u Francuskoj zanimljivosti o kulturnom i istorijskom nasleđu ovog dela Srbije - kažu organizatori.

Zainteresovani treba da se prijave na sajtu "Mladih ambasadora". Ovoj projekat, koji se sprovodi u saradnji sa Francuskim institutom u Nišu, jedan je od niza aktivnosti stvaranja mreže uspešnih Srba u svetu. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos

    00:32 // 9. 5. 2015.

    A hoce li biti video streaming ili ne?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: