Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 22. 4. 2016.

| Društvo

Uvrede i pretnje posle teksta o spornom zapošljavanju u Gradskoj upravi

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
SNS
Na tekst zasnovan na činjenicama oštro reagovali roditelji

Posle objavljivanja teksta o tome da su omladinci SNS, nakon pojavljivanja kampanji 2012. godine zaposleni u javnom sektoru, osoba koja se predstavila kao javni tužilac i otac jedne od devojaka autoru teksta pretio je tužbom, a majka time "da više neće raditi tu gde radi".

Marija Vučić i Predrag Blagojević istraživali su da li je i na koji način članstvo u Srpskoj naprednoj stranci mladim nadama ove stranke promenilo životne prilike proveravajući kada su se i kako zaposlili, a rečenica o tome da je Merlina Manojlović baš 2012. godine postala sekretarica u Perišićevom kabinetu očigledno je zasmetala njenim roditeljima.

Nakon što se predstavio kao javni tužilac i Merlinin otac, Slaven Manojlović je rekao da zove privatno i odmah nakon toga Blagojevića nazvao "lažovom koji piše neistine".

Je l' ti čuješ da ona nije u stalnom radnom odnosu? - pitao je Manojlović.

Onda su jedna za drugom sledile uvrede poput "budalo jedna blesava" i "majmune", ali i pretnja tužbom.

 

Nekoliko minuta posle toga Blagojevića je pozvala žena koja ga je, nakon što se predstavila kao Merlinina majka, pitala "zašto blati devojku koja radi normalno", a ona i žestoko zapretila.

Znate šta ću da vam napravim za ovo? Zapamtite! Zvaću Beograd! Videćete, nećete da radite tu gde ste radili! Zapamtite šta ću da vam napravim! - vikala je ona.

Njihova ćerka jedna je od osoba koje su se kao omladina SNS 2012. godine slikale za plakat te stranke u kampanji i koja je, slučajno ili ne, baš te godine zaposlena u javnom sektoru

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mala sa poslom

    17:12 // 10. 5. 2016.

    Lično, nisam uopšte politički opredeljena, i ovo što se dešava na sceni je sramno. Imam sreće da sam našla posao u Nišu preko omladinske zadruge http://ozeuropaptz.rs/, a preko stranke se niko nikada hleba nije najeo, a da ne plati višestruku cenu. Važnije mi je da spavam mirno, pa makar i sa manje novca u džepu, nego da budem na meti svake promene na političkoj sceni.

  • REPUBLIKA JUZNA SRBIJA

    10:12 // 25. 4. 2016.

    Samo napred JV!!! Kraljevi! Dosta je bilo vise partijskog zaposljavanja i vezara! DOsta je bilo bahatih tuzilaca i jos bahatijih njihovih zena cerki svalerki! Skinimo ih dole, samoobjavljuj sve pretnje a mi sad lepo svi pojedinacno tuzbu u Krusevac! DOLE VLADA!!!!!! ZIVELA JUZNA REPUBLIKA SRBIJA!!!

  • Oliver D.

    18:24 // 24. 4. 2016.

    Da, devojka radi tu gde radi i JV to objavljuju..i sta je to-krivicno delo, pa se tuzilac oseca prozvanim da reaguje? Dok sa druge strane za krivicna dela po potrebi, pritisku ili nalogu-ne reaguju.Jadno, neuko, sramno ponasanje...dno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: