Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 14. 1. 2016.

| Društvo

Vasiljević diplomirao, ali ne zna tačan naziv fakulteta

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
490x370-490x370-vasiljevic-ns
Bratimir Vasiljević; foto: arhiva JV

Odbornik SNS-a u niškom parlamentu i poslanik u republičkom Bratimir Vasiljević, kako sam kaže, u 61. godini života završio je privatni fakultet i postao diplomirani menadžer. Međutim, nije siguran kako se zove fakultet.

Iako je nekoliko puta ponovio da se radi o fakultetu "Union", fakultet pod tim nazivom ne postoji, već postoje dva univerziteta sličnog naziva - “Univerzitet Union” i “Univerzitet Union - Nikola Tesla”.

Na pitanje kako se tačno zove njegov fakultet, Vasiljević nije bio siguran.

Završio sam fakultet “Union”, ne znam ni ja tačno ako mi verujete. Nisam pripremljen za takva pitanja. Treba da pogledam, ja treba sad da se sećam detalja… Rekao sam Vam kako se zove, nemojte sada tako da Vam nisam rekao… Ja Vam kažem da je fakultet “Union” - navodi Vasiljević.

Na ponovljeno pitanje da li se radi o univerzitetu “Union” ili “Union - Nikola Tesla”, Vasiljević je ponovio odgovor.

Ma ne, nije “Nikola Tesla”. Nisam baš siguran, odmaram, legao sam malo da odmaram pa me budite - prokomentarisao je Vasiljević.

Kako tvrdi, završio je smer Menadžment u trgovini.

Međutim, na oba univerziteta su objasnili da smer pod tim nazivom ne postoji u okviru ni jednog od njihovih fakulteta. 


"Polagao sam dopunu ispita"

Poslanik naprednjaka objašnjava da je fakultet “dosta dugo završavao” jer je studirao vanredno, istovremeno i radeći.

Kako kaže, osamdesetih je završio Višu ekonomsku školu, na smeru Unutrašnja trgovina i sada je želeo da diplomira u svojoj struci, tako što je, navodi, polagao dopunu ispita.

Šesti stepen te struke sam imao još osamdesetih godina i zašto ne bih sada završio? Smatrao sam da ima nekog smisla diplomirati, a ovde sam video mogućnost da uz dopunu određenih ispita završim - kaže poslanik.

On tvrdi da je diplomirao 2014. godine, iako je na sajtu Parlamenta do pre nekoliko meseci stajalo da je Vasiljević ekonomista, da bi tek nedavno bilo promenjeno u “diplomirani menadžer”.

Podsetimo, i nekadašnji visoki funkcioner DS-a i predsednik Opštine Medijana, a sadašnji predsednik Gradskog odbora SDS-a Dragoslav Ćirković, 2012. godine je diplomirao u 58. godini života, i to u jeku predizborne kampanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dusan

    16:55 // 15. 1. 2016.

    Je l slusa Cecu?

  • Inzenjer

    14:12 // 15. 1. 2016.

    Da li je uopste bitno da li neko ima zavrsen fakultet ili ne? Koliko ljudi zavrsi pa nakon toga ne zna ni jednu prosto-prosirenu recenicu da sklopi. Bata je lider, intelektualac i sa tim i dokazuje da je skolovan.

    • Dipl. ing.

      01:30 // 17. 1. 2016.

      Ovim komentarom ste dokazali da ste diplomu kupili na istoj tezgi. Jadan jadnog brani. Sramota.

  • NENA

    12:15 // 15. 1. 2016.

    Ovaj covek nije zasluzio ni ruznu misao a kamoli da ovako pisu.Kada bi samo znali sta je sve uradio za nas narod i nas Nis a pogotovu za PANTELEJ!Zasto niko ne pise i oda priznanje za DOBROCINSTVO I HUMANOST ovog coveka kada sa svojim saradnicima obilazi bolesne i nemocne pruzajuci im PODRSKU dok svi ostali sede sa svojim najmilijima.ALI naravno-NAJBOLJI UVEK SLABIJIMA BODU OCI!

    • BUDJENJE

      15:16 // 18. 1. 2016.

      Možda je i obilazio bolesne, da ne grešimo dušu ali samo iz jednog razloga: DA IM UZME POTPIS ILI GLAS, jer mu je to trebalo da dodje tu gde jeste.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: