Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:33, 13. 2. 2011.

| Društvo

Veridba pod vodom bazena Čair

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti
foto: rts.rs

NIŠ - Saša Pešić i Jovana Cekić verili su se pod vodom bazena “Čair” što do sada još nije zabeleženo u Nišu.

Ceremoniji veridbe u vodi koja je trajala desetak minuta “kumovao” je predsednik opštine Medijana Dragoslav Ćirković, koji je takođe sa bocom kiseonika ronio u dubini bazena preko dva metra.

Ovu nesvakidašnju manifestaciju organizovala je Opština Medijana povodom Dana ljubavi koji se po gregorijanskom kalendaru obeležava 14. februara.

I to nije bilo jedino iznenađenje, na zidovima bazena gde su se dvoje mladih ljudi verili, sportski klub “Naissab” je postavio fotografije sa motivima podvodnog ronjenja tako da su Saša i Jovana praktično verili u bazenu-galeriji!

Svojevrsno ushićenje doživeli su i roditelji budućih mladenaca koji nisu izdržali, a da ne puste neku suzu radosnicu. Budući mladenci su bili pred svršenim činom jer ih je prijavio Sašin brat Nino.

Jovana i Saša kažu da je osećaj bio čaroban i da se nisu pokajali što su se javili na poziv opštine da se vere pod vodom, a posle ovog čina oni su se jako zagrlili i poljubili čime je veridba okončana.

-Zajedno smo 3,5 godine i hteli smo da se verimo. Ovo je neverovatan osećaj kada pod vodom počinje jedan novi i nadamo se lepši život. Baš sam uzbuđena jer ćemo ovo pamtiti ceo život. Saša je uvek pun iznenađenja - kaže Jovana.

Saša kaže da neće dugo čekati zakazivanje svadbe.

- Osećaj je sjajan jer su upravo slike na zidovima bazena dale prikaz potpuno drugačijeg sveta, pa i samog događaja. Sačekaćemo da Jovana završi studije pedagogije, a ja tražim posao jer sam završio Elektrotehničku školu, a ponekada honorarno radim i kao autoprevoznik. U Nišu se zabavljamo tako što prošetamo, odemo do neke diskoteke, pretprošle godine smo bili na moru - priča Saša dok hvata dah “jer nije lako biti pod vodom petnaestak minuta“.

Sašini roditelji Marija i Dejan Pešić otkrivaju par detalja iz ljubavnog života mokrih verenika.

- Saša uvek ume da nečim lepim iznenadi Jovanu i obrnuto. Veseo su par. Tako je Saša nedavno za Jovanin rođendan rano ujutru dogovorio sa devojčinim roditeljima da joj ispred prozora postavi jedan veliki balon u obliku srca sa posvetom. Hteo je da kada ona otvori prozor odmah vidi balon sa posvetom "Volim te najviše na svetu". Tako je i bilo, baš su se našli - priča mama Marija.

Jovanini roditelji Rusomir i Gordana Cekić su sve vreme bili nasmejani i čestitali su novopečenom zetu i prijateljima, a buduća svekrva Marija je darovala cveće snaji Jovani.

Dragoslav Ćirković je čestitao verenom paru.

- Čestitam im prvo na hrabrosti što su prihvatili izazov da se na ovakav način vere, ali i na tome što su hrabri jer ulaze u divan period života. Iz vode smo lako izašli da bi sada ušli u bračne vode. Opština Medijana je tu da im pomogne ako budu izrazili želju da se venčaju u vazduhu, avionu, vasioni (!?), neka vas ljubav i Gosopd bog čuvaju -rekao je Ćirković.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena

    18:24 // 14. 2. 2011.

    Svaka cast za ideju i sve pohvale za organizatore ovog predivnog i nesvakidasnjeg dogadjaja!
    Nisu i fale ovakve neobicne manifestacije, upravo da bi animirale mlade ljude na kreativnost, ljubav, srecu... i sve ostale lepe stvari!

    P.S.
    Zlonamernici uvek i u svemu uspeju da nadju manu...

  • Marija Mladenovic

    14:34 // 14. 2. 2011.

    Mislim da je potez predsednika GO Medijana sjajan. Teska su vremena,slazem se, ali da li treba svi da sednemo i potonemo u depresiju,da se odreknemo svega lepog , da ni na tren ne pokusamo da sebi i drugima priustimo nesto sto ce ih obradovati ?

    Puno srece verenicima i sve cestitke Medijani i predsedniku Cirkovicu.

  • Akvamen

    22:09 // 13. 2. 2011.

    Buducim mladencima najlepse zelje za buducnost. Za predsednika Cirkovica pitanje da li ce moci da obavi grupno vencanje iz akcije "Ozenicu celi selo", koju sprovodi predsednik GO Pantelej Slavisa Dinic u Matejevcu. Da li i predsednik Panteleja mora da bude u bazenu, jer nezna da pliva ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: