Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 26. 8. 2015.

Video: "Paukom" nepropisno preko pune linije

Pauk skreće levo Čitav niz prekršaja za samo nekoliko sekundi

Nakon što je bezuspešno pokušao da pređe preko pune linije na Voždovoj ulici u centru Niša, vozač kamiona Parking-servisa problem je "rešio" uključivši rotaciona svetla. "Proveravamo navode" kažu u tom preduzeću.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • zlatan sarajdzic

    11:18 // 26. 8. 2015.

    kad tad ,sve ce te da ispostavite racune,nije pretnja samo mirno i tiho

  • Деутеријум

    11:21 // 26. 8. 2015.

    Чекајте, ако полицији није јасно шта је проблем-значи нису ни били присутни на лицу места већ је Паркинг сервис самостално однео возило, што је супротно члану 2 ЗОБС који каже да регулисање саобраћаја врши саобраћајна полиција. Такође у члану 66 ЗОБС наведено је где је забрањено паркирање, па је образложење Паркинг сервиса нонсенс. Исправите ме ако грешим.

    • Tricium

      12:50 // 26. 8. 2015.

      Čitaj ZOBS od člana 157. Ukratko ...

      Техничко регулисање саобраћаја ... на општинским путевима и улицама у насељима орган јединице локалне самоуправе ...

      Под техничким регулисањем саобраћаја подразумевају се све мере ..., а нарочито: ... одређивање простора за паркирање и заустављање возила ...

  • Savestan vozac

    12:24 // 26. 8. 2015.

    Parking servis nema ovlascenja da uklanja saob.znake vec Grad.uprava za saobracaj koja ga je i postavila.Netacno je da je postojecim znakom obelezen parking u dvoristu jer dvoriste nije javna povrsina i ne obelezava se znakom.Za uKlanjanje treba da postoji resenje G.U. za saobracaj a siguran sam da ga nema.Ovo sto P.S.radi je krivicno delo.

  • Odgovornost za P.S.

    12:34 // 26. 8. 2015.

    Ovo je kriminal sta radi parking servis.Nose vozila sa uredno obelezenog parking mesta saobracajnim znakom.Najveca glupost je da se znak odnosi na dvoriste je to je privatni posed i ne obelezava se znakom.To i deca znaju.Ko je ovlastio parking servis da uklanja zakonito postavljen znak?

    • Ne podrzavam parking servis!!!

      13:26 // 26. 8. 2015.

      A na osnovu cega tvrdis da je znak zakonito postavljen i da je njime uredno obelezeno parking mesto?Preko puta, na pocetku iste ulice je znak kakav treba da bude-idi pa vidi!A ovaj znak mi lici na samoinicijativno postavljen znak jer nema oznake na sta se odnosi a ne postoje ni iscrtana parking mesta na ulici.Svi znamo da je ovo izbegavanje placanja parkiranja u 1. zoni.

  • PRAVNIK

    12:54 // 26. 8. 2015.

    Gde je resenje Uprave za saobracaj o uklanjanju znaka i koji su razlozi da se znak postavi pa da se onda uklanja? Ko ce da odgovara za nepotrebne troskove i ko se to igra narodnim parama? Da li parking servis ima ovlascenja da uklanja saobracajne znakove u gradu? Da li ce neko za ovo da odgovara?

  • gosko

    13:02 // 26. 8. 2015.

    Tu je živa lova tj. u Parking servisu i Direkciji za saobraćaj, mislim na kontrolore koji jure decu bez karte u autobusima koja možda nisu ni dobila novac od roditelja za užinu jer ljudu ne rade.

  • SAMO BAHATO

    13:22 // 26. 8. 2015.

    Cista samovolja Parking servisa. Na postojecem vidno obelezenom parkingu nisu naplacivali parking pa su samovoljno i samoinicijativno uklonili zakonito postavljen znak da se nebi parkirala vozila koja njima ne placaju parking.Ocigledno da oni mogu sve pa i da prelaze preko pune linije i da nema ko u ovom gradu ko ce da im stane na put. Zuta rotacija ne daje pravo prioriteta.

  • Бла бла

    14:06 // 26. 8. 2015.

    Ту је један проблем - према ЗОБС-у овај снимак може да буде валидан и да се користи као доказни материјал уколико је документован непосредним опажањем полицијског службеника, односно другог лица које врши непосредно регулисање саобраћаја.

  • perko

    15:42 // 26. 8. 2015.

    Čik odnesite vozila ispred vatrogasnog doma, parkirana na i uz samu ulicu. Da li smete tim čikama da podižete kola na nejasno neobeleženom parkingu?

    • Parking?

      19:30 // 26. 8. 2015.

      Ne znam kako je nejasno obelezen kad od raskrsnice V.Misica i V.Tankosica u pravcu pumpe Tosic ima 2 znaka zabrane zaustavljanja i parkiranja-prvi odmah posle raskrsnice a drugi ispred Vatrogasnog doma tj. ispred skretanja za Saobracajnu policiju?Sta tu ima nejasno?

  • BAHATOST PARKING SERVISA

    22:22 // 27. 8. 2015.

    Da se nadovežem... Da li je moguće obeležiti parking u dvosmernoj ulici sa dve trake? Kada se automobili "propisno" parkiraju, nemoguće je da se dva automobila mimoiđu! U pitanju je Špajina ulica prema keju! Napominjem da je ulicu nemoguće pretvoriti u jednosmernu! Kome se žaliti?

  • Cudim se

    00:09 // 29. 8. 2015.

    zakon kaze , da na trotoaru od zida do ulice mora da ima 1,6 m slobodnog prostora da se pesaci mogu mimoici i sa na primer kolicima za deu ili invalidska.E sad ul. Dusanova,ne budite lenji,pa premerite koliko ima slobodnog mesta od zida do obelezenog parking mesta.Cela dusanova je nezakonito iscrtana a sigurno ne samo tamo nego pola grada !!! treba se pustiti utuzenje parking servizu...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: