Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 24. 7. 2015.

| Društvo

Za asfaltiranje dve ulice 5,7 miliona dinara

Autor:B. RoganovićIzvor:Južne vesti
tatkova
Tatkova ulica dobija asfalt; foto: JV

Početkom avgusta trebalo bi da počnu radovi na asfaltiranju Tatkove i Ulice Veljka Vlahovića u samom centru Prokuplja, a za ove radove je iz lokalnog budžeta izdvojeno 5,7 miliona dinara.

vlahovića Novi sloj asfalta i za Ulicu Veljka Vlahovića; foto: JVPlanirano je da se asfaltiranje završi do sredine avgusta. Tokom naredne nedelje najverovatnije će biti potpisan ugovor sa izvođačima radova, a cilj je da se ove ulice koje su u izuzetno lošem stanju što hitnije asfaltiraju.

Ovo je deo akcije rekonstrukcije najprometnijih ulica u Prokuplju, koja će se sprovesti do kraja godine i kojom će se urediti naš grad - kažu u prokupačkoj lokalnoj samoupravi.

Nakon ove dve u planu je rekonstrukcija i drugih ulica, a u toku je, kažu u samozpravi, analiza stanja na terenu, prema kojoj će se odrediti prioriteti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mima Nikolic

    16:15 // 24. 7. 2015.

    Ovde se radi o vrlo prometnim ulicama u gradu i zasigurno je njihova rekonstrukcija od kljucnog znacaja, pre svega zbog bezbednosti kako vozaca tako i pesaka.Jos jednom je lokalna samouprava dokazala da su joj gradjani i njihovi interesi na prvom mestu.

  • Mima Nikolic

    16:08 // 24. 7. 2015.

    U kratkom vremenskom periodu dosta je uradjeno sto se tice poboljsanja same infrastrukture u gradu.Ali aksije ce biti nastavljene u svim mesnim zajednicama i bice uradjeno sve ono sto je prioritet i sto je u interesu gradjana.

    • Aleksandar

      19:34 // 24. 7. 2015.

      Botu ne lazi. Od kada ste dosli na vlast asfaltirali ste 3 (TRI) ulice. Predhodna vlast je asfaltirala za 6-7 godina preko 100 ulica!!!

  • Mima Nikolic

    16:02 // 24. 7. 2015.

    Za ove projekte lokalna samouprava je obezbedila novac rebalansom budzeta bez kredita i zaduzivanja.Novac se ulaze tamo gde je najpotrebnije,nema vise trosenja u bespotrebne i sumnjive projekte.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: