Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 31. 3. 2015.

Zatrpani kanali im polavili dvorišta, kuće i njive

poplava Veliko Trnjane pod vodom

Dvorišta više od 20 domaćinstava u Velikom Trnjanu pored magistralnog puta Leskovac - Vučje kao i desetine hektara obradivog zemljišta su pod vodom koja se po rečima meštana sliva iz atara Presečine. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • zoro

    17:15 // 31. 3. 2015.

    Opet krivi Ameri,Srbi nikada...

    • osetili da mogu

      18:56 // 31. 3. 2015.

      da ušićare, pa traže pomoć. Kako ih nije sramota, zatrpali kanale, a onda traže pomoć? Kada znaju da su odgovorni onda neka i snose odgovornost.

  • Mima

    07:43 // 1. 4. 2015.

    Pa sto ste sami zatrpavali, ko vam je kriv! Kad biste imali imalo odgovornosti to se ne bi desilo...Kod nas ne postoji nikakav osecaj zajednice.Da komsiji crkne krava, makar se i moja udavila!

    • l

      08:40 // 1. 4. 2015.

      kuce u trnjane su gradjene na mocvarno zemljiste napomenite to

    • suzana nikolic

      23:41 // 3. 4. 2015.

      Gde su slike vaše izjave gosp. Marinkovću "Problem je što ova voda nema gde da ode već se tu zadržava, jer su meštani sami zakopali odvodne kanale."
      U pravu je Drug Crni.G.Panajotoviću, divni ste

    • Milan

      11:56 // 2. 4. 2018.

      Sa te strane puta uopšte ne postoje kanali za odvodnjavanje druže, a za iskopavanje jarka pored puta je potrebna saglasnost direkcije za puteve srbije, jer se radi o regionalnom putu. Potrebno je samo jarkom spojiti ovaj deo sela sa odvodnim kanalom i problem rešen.Grad je obećao pre tri godine kada je bila ista ovakva situacija da će podneti zahtev direkciji, ali se na tome stalo.

  • nesha panajotović

    08:52 // 1. 4. 2015.

    Evo rešenja, umesto što se organizujete da blokirate put zbog kanala koji ste sami zatrpali, organizujte se da ga očistite, svi po 1000 din i rešen problem..ovoga se niste setili?

  • Jablan Stanković

    10:29 // 1. 4. 2015.

    Zanimljivo je da su postojali kanali za odvodnjavanje, od kojih je dobar deo bio ucrtan u katastarskim planovima.Zašto inspekcije ne provere i izdaju rešenje za vraćanje u prvobitno stanje, po zakonu.

    • Drug Crni

      11:22 // 1. 4. 2015.

      Za ovaj deo Trnjana je nemoguce da se vode sprovedu do kanala, jer se nalazi na drugoj strani puta. Jedino resenje je da se iskopa jarak pored puta i sprovede voda do kanala rudare.

  • Сербо Макеридов

    18:33 // 2. 4. 2018.

    1975.године је извршено каналисање воде,да не плави њиве.Код села Шејновац је направљена нека врста мале бране,која би надошлу воду скретала према реку,а бранила је да плави њиве,на правац Пресечина,Велико Трњане.Са изградњом фабрике за прераду дрвета,у село Шејновац,та мала устава је уклоњена и сва надошла вода отиче на правац Пресечина-Велико Трњане и нема куд.Ово је работа за стручни људи.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: