Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 1. 12. 2015.

Ženu ujeo pacov u kući u centru Niša dok je spavala

Ujed Žena koju je izujedao pacov u stresu, kaže njena porodica; foto: JV

Dok je spavala u svojoj kući u Voždovoj ulici u samom centru Niša ženu je za lice ujeo pacov, jedan od desetina koji su se, kako tvrdi njen sin, pojavili po komšiluku jer je susedno dvorište, gde niko ne živi, neuređeno i uraslo u travu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • shaft

    17:30 // 1. 12. 2015.

    Nacelnice Markesic,kakav bi Vas odgovor bio da u blizini vase kuce,gde Vam zive roditelji i deca,caruju pacovi?Da li bi ste iskoristili svoj polozaj da situaciju resite,ili bi sami sebi dali ovakvo nesuvislo objasnjenje?

    • postrojio bi pacove

      11:30 // 2. 12. 2015.

      i oni bi, uplašeni njegovom pozicijom, napustili taj deo grada. Mogao bi da gleda i plače, jer su nam zakoni takvi da imamo deponije u centru grada koje su pogodna mesta za glodare. Da možeš vlasniku koji ima napuštenu kuću u gradu da odereš kožu porezom onda bi i te kako imao motiv da je uredi i izdaje/koristi ili da je proda i ne bi mogla da postane rasadnik glodara.

  • slavko

    17:39 // 1. 12. 2015.

    Izgleda da je deratizacija bila "zali Boze" tj. klasična pljačka naroda jer sam i ja svedok da pacovi nesmetano setaju ulicom Vojvode Tankosica sa jednog kraja na drugi kraj ulice.

    • Mica Nislija bre

      10:17 // 2. 12. 2015.

      Verovatno Vam se ucinilo, to su bili iz parking servisa, razmeravali ulicu.

  • Ivan

    22:34 // 1. 12. 2015.

    Gospodin doktor kaže da pacovi bežeći sa polja među ljude postaju agresivni plašeći se za svoj život, nije mi jasno kako je žena koja spava mogla da ugrozi život pacova pa da on reaguje u samoodbrani?!

  • Milivoje Kukurekovic

    12:55 // 2. 12. 2015.

    Zalosno stvarno... Nije samo problem Vozdova ulica vec celi gard Nis... Dodjite da vidite Durmitorsku ulicu, naselje staro groblje. Djubre na sve strane... A gradski oci pa narode oni su i gori od svih glodara ovog sveta.

  • Mile

    19:26 // 2. 12. 2015.

    Svašta, kako možete da se obratite komunalnoj policiji za tako nešto... Pa oni jure samo one pacove što se kriju u autobusu bez karte...

  • dragoljub nikodijevic

    08:14 // 3. 12. 2015.

    Ljudi sistematsku deratizaciju grada vec poslednje tri godine radi firma iz beograda jugoinspekt pa pritom pitajte gradonačelnika kako je to dozvolio umesto da posao poveri firmama kojima je grad osnivač jer kada je ta firma Doma zdravlja nis to radila pre tri godine u gradu nije bilo ni komaraca niti miseva , sramota za grad da gradonačelnik nema sluha za svoje gradske firme

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: