Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:06, 6. 7. 2016.

| Ekonomija

Akva-park u Doljevcu otvara se 11. jula

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
akva park
Čekaju prve goste; foto: Radio Koprijan

Sve je spremno, kako kaže predsednik Opštine Doljevac Goran Ljubić, da akva-park na 3 hektara površine primi prve goste, među kojima će biti i ministar sporta Vanja Udovičić i srpski vaterpolista rodom iz Doljevca Sava Ranđelović.

3 bazena, tobogani, veštački talasi, baldahine i puno drugih sadržaja biće dostupno gostima na novom akva-parku u Doljevcu, koji se otvara u ponedeljak 11. jula u 11 sati.

Ljubić kaže da će pored pomenutih ministra i sportista na otvaranju biti i državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, rodom iz Surdulice i da već kompletan sadržaj na bazenu radi.

Imamo 300 ležaljki, veštačke talase, tobogane - sve je u funkciji. Tu su i baldahine i teretana na otvorenom i puno mobilijara za decu. Sve smo probali i sve radi. Posadili smo puno cveća i drveća. Sledeće godine ćemo imati i nov bazen na 25 ari i cilj nam je da 4.000 ljudi bude na našem kompleksu - kaže Ljubić.

doljevac Topbogani rade, već provereno; foto: Radio KoprijanU Doljevcu očekuju goste iz njihove opštine, ali i s obzirom na geografski položaj, ljude iz Niša, Leskovca i Prokuplja.

Cena karte je 300 dinara, a sezonska 2.000 dinara. Besplatno je za decu bez roditelja i decu poginulih roditelja na ratištima. Nagradićemo i najbolje đake besplatnim ulaznicama - rekao je Ljubić.

Izgradnja ovog kupališnog kompleksa počela je krajem prošle godine, a kako kaže Ljubić, utrošeno je oko 3 miliona evra bez zemljišta. Kaže da je rađen i rebalans budžeta i da tek treba da se podvuče konačna crta.

Podsetimo, u ovom delu Srbije jedini veliki akva-park bio je u Sokobanji, a nedavno je i Niš dobio svoj mini akva-park na kompleksu bazena u Čairu

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladica Veljkovic

    12:32 // 8. 7. 2016.

    Svaka cast rukovotstvu opstine Doljevac,Nislije stidite se,svi koji ste bili na vlasti zadnjih 20 godina.

  • Superhik

    20:27 // 6. 7. 2016.

    Zar nije jos na godisnjem odmoru? Aaaa da brat mu je sad na GO. To je tako kad se udruzis sa bratom velikog brata, onda mozes sve! Ozbiljni poslovni ljudi

  • nikola vukadinovi

    19:56 // 6. 7. 2016.

    Poslednji rat je bio pre skoro 2 decenije,lep gest ali deca poginulih na ratistima su sada odrasle osobe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: