Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:12, 23. 7. 2014.

“Forum”: Utvrditi novu cenu grejanja u Nišu

grejanje

Niški Centar za zaštitu potrošača “Forum” uputio je zahtev gradskoj upravi da preispita cene grejanja, kao i predlog da se izradi novi cenovnik za predstojeću grejnu sezonu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • kako da ukinu angažovanu snagu

    16:22 // 23. 7. 2014.

    treba,valjda,da se zarde plate i za novoprimljenu decu radnika Toplane?Nadam se da niko neće da natera zimzelene familijarno zbrinute da izaberu koji član ostaje,a koji odlaze iz JP i javnog sektora.

  • hedonist

    19:47 // 23. 7. 2014.

    pedja,nisu valjda svi zaposljeni dali ovu famoznu izjavu?bilo bi lepo da saznamo ko je taj iz toplane sto poznaje trzisnu ekonomiju,pa porucuje FORUM"-u da lose informise javnost!jel kvazi PR?

  • nenad

    22:51 // 23. 7. 2014.

    Gospodo iz niske Toplane,koja rec u kontekstu "komplementarnih saznanja". Grejanje u Beogradu u odnosu na Smederevo skuplje je za 11% ,a za Nis 18%...

  • nenad

    23:04 // 23. 7. 2014.

    ..a prosek zarada,bez poreza i doprinosa, u jan. 2014 gd. u Beogradu je veci u odnosu na Smederev za 23%,a u odosu na Nis za 38%. Tek, toliko reda radi o "trzisnoj ekonomiji i informisanosti gradjana"

  • Milos

    02:39 // 24. 7. 2014.

    Sa cenom grejanja se pokriva minus Naftagasa, tako da zato nas toliko deru. Eee, Bajatovicu, Bajatovicu...

  • БУБИ

    08:06 // 24. 7. 2014.

    Руководиоци од политике на било које логично питање увек дају исти унапред припремлјен одговор.За њих је све оправдано, а понајвише оно чега су се гнушали и жустро критиковали пре избора.СРАМОТА.

  • Haruki

    09:16 // 24. 7. 2014.

    Dajte da se organizovano izborimo sa ovim lihvarima. Posto se pozivaju na trzisno i ekonomsko poslovanje, molim vas dajte nam kontakt kome ekonomisti da se jave, da se ovima jednom stane na put!

  • Mladen Jovanovic

    14:04 // 25. 7. 2014.

    Ovaj clanak je prilicno bitan i ne znam zasto ne zauzima vaznije mesto na stranici? Sigurno bi vise ljudi i citalo i komentarisalo, a bitnije je od izjava ministarki i Google street informacija.

  • Kalča: Ima samo jedan lek:

    15:20 // 25. 7. 2014.

    Bojkot toplane! I ja išao u toplanu da mi objasne gluposti u njihovoj računici. Dobio sam musava objašnjenja od musavog nadležnog i musavo obećanje. Račun sada još veći. Ni dinara prevarantima!

  • neko bitan

    21:39 // 25. 7. 2014.

    kom ekonomisti da se obratite u toplani??? pa od cele ekonomske službe samo jedna žena zna znanje i ima pravo da je oslove "ekonomista".ostalo je šablon-administracija koja mozak ne uključuje

  • Mladen Jovanovic

    07:42 // 26. 7. 2014.

    Odgovor Toplane ne sadrzi niti jedan jedini argument, objasnjenje, informaciju. Naveli su primer nekih gradova, a uopste se nisu osvrnuli na kljucnu stvar - cena grejanja u Nisu mora pasti!

  • Mladen Jovanovic

    07:59 // 26. 7. 2014.

    I jos bezbeznije - "pametnjakovici" iz Toplane predstavljaju cenu po kvadratu stanova, kao da su oni obezbedili te kvadrate. Njihov proizvod je toplotna energija koju proizvedu i isporuce.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: