Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 11. 4. 2015.

| Ekonomija

Građani: Perišić i Andrejević nisu zaslužili nagrade

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti

Čak 92,6 odsto čitalaca Južnih vesti smatra da su nagrade koje su Zoran Perišić i Dejan Andrejević dobili za najboljeg gradonačelnika i najboljeg direktora u Srbiji - nezaslužene.

Da su gradonačelnik Niša i direktor Vodovoda zaista najbolji, u anketi Južnih vesti je glasalo tek nešto više od 7 odsto, odnosno 74 čitalaca.

Neslaganje sa odlukom žirija za dodelu nagrada vidljivo je i kroz komentare na društvenim mrežama.

Ja se samo pitam kakvi li su najgori. Nek se organizuje proglašavanje najgorih, pa da ih nekako uporedimo sa ovim najboljima. Sumnjam da bi bila velika razlika - jedan je od komentara.

Kritike na račun nagrade izneo je i pokret "Dosta je bilo". Na svom Tviter profilu oni su objavili "plaketu najboljem gradonačelniku".

Podsetimo, zbog, kako je obrazloženo "unapređenja ambijenta grada na čijem je čelu" gradonačelnik Niša Zoran Perišić je u sredu, 8. aprila, dobio priznanje “Kapetan Miša Anastasijević”, dok se niški Vodovod "prošle godine prihvatio velikih investicija i po tome postao lider u zemlji”.

Perišiću i Andrejeviću, koji su bili među ukupno 28 nagrađenih u raznim kategorijama, nagradu je dodelilo "Preduzeće za trgovinu, marketing i propagandu Media Invent” iz Novog Sada u saradnji sa univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu.


Nesebična nagrada

Nagradu "Kapetan Miša Anastasijević" od 2000. godine dodeljuje Preduzeće za trgovinu marketing i propagandu "Media invent" iz Novog Sada u okviru projekta "Put ka vrhu".

Pored 30tak "nacionalnih" koje se dodeljuju svake godine, ova priznanja postoje i na lokalnom, odnosno regionalnom nivou.

Spisak dobitnika je veoma dug, a među nagrađenima iz Niša u ranijim godinama su i nekadašnji lider URS Branislav Jovanović, Vujadin Šćekić vlasnik preduzeća "Jugo-impex", akademik Milorad Mitković, preduzeća "Jugoistok", "Lovopromet" i mnogi drugi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Andjela Randjelovic

    20:17 // 16. 4. 2015.

    kao sojic i tika spic u pozorisnoj predstavi romeo i julia original koppija stranka zdravog razuma

  • mimi

    09:43 // 14. 4. 2015.

    JUzne Vesti jedine komentarisu sve pa i nagrade.Hvala Vam ,ali kome reci? Ko ih je predlozio? Nista nisu uradili a svojim losim kadrovima unistili i posvadjali.N.Sad je daleko, ali treba ipak pitati.

  • Mr Reki

    21:17 // 13. 4. 2015.

    Ovako ostrašćeni komentari znače samo jedno: nekima se nije dopalo što je gradonačelnik dobio priznanje u jeku previranja (predizbornog) u Niškom SNS-u. Ulozi su veliki, a mnogi su se zaigrali...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: