Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:57, 23. 9. 2016.

| Ekonomija

I treći avio-prevoznik uskoro leti sa niškog aerodroma?

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
easyjet-foto-wikipedia
Možda uskoro sa niškog aerodroma; Ilustracija, foto: Wikipedia/ Aero Icarus

Nakon kompanija “Wizzair” i “Ryanair”, čiji avioni uveliko lete ka Zapadnoj Evropi sa niškog aerodroma, uskoro bi i treći avio-prevoznik trebalo da dođe u Niš, najavljuje direktor RRA Jug Bojan Avramović, ne precizirajući detalje.

Avramović je na svom Fejsbuk profilu objavio da se u tom momentu nalazi u Cirihu, uz poruku da “i treća avio-kompanija dolazi u Niš”.

Međutim, novinarima nije želeo da otkrije o kojoj je kompaniji reč, ka kojim destinacijama će eventualno leteti, kao ni o tome da li je postignut konačni dogovor.

Išao sam u Cirih sa rukovodstvom niškog aerodroma na razgovore. Ništa više ne mogu zasad da kažem, javnost će o svemu biti upoznata za dvadesetak dana. Bićemo svi zadovoljni - uverava Avramović.

Iako su, kaže direktor Regionalne razvojne agencije Jug, na razgovore išli u Cirih, nije poznato ni da li je u pitanju kompanija iz Švajcarske ili pak iz neke druge zemlje.

Potencijalne avio-kompanije koje imaju svoja predstavništva u Švajcarskoj, a od kojih bi neka mogla da uspostavi letove i iz Niša, jesu "Etihad Regional", "Edelweiss Air", "Germania Flug", "Swiss", "Helvetic Airways", "Sky Work Airlines", kao i low-cost kompanija "Easyjet Switzerland".

Podsetimo, “Wizz Air” iz Niša već leti ka Malmeu i Bazelu, a od 1. avgusta uveo je redovne linije i ka Minhenu i Ajndhovenu.

Irski “Ryanair” je 4. septembra počeo da leti ka Berlinu. Od 30. oktobra njegovi prvi avioni će poleteti i ka Dizeldorfu, dan kasnije ka Bratislavi, a od 1. novembra i ka Milanu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miodrag Zdravkovic

    11:15 // 26. 9. 2016.

    Svi zaboravili predlog za liniju iz Niša do "centra sveta" - Niš-Beograd!
    Možda bi tada beogradski advokati i tužioci bolje razumeli šta neko sa juga govori.

  • Jelena

    11:31 // 24. 9. 2016.

    Linija prema Moskvi da privucemo Ruske turiste. Sto vise para ostane u Nisu to bolje za ekonomiju.Ipsk nas grad nije toliko veliki.

    • Dule slika

      10:37 // 25. 9. 2016.

      Bojan ce nas opravi,,,,,,Gospode spasi nas,,,,,

  • Krle

    08:52 // 24. 9. 2016.

    Svaka cast, sve pohvale. Ne znam da li ste drage moje Nislije primetili koliko je stranaca pocelo da dolazi u Nis od kad su uvedene nove linije od Nisa i do Nisa. Nas grad je lep i ima mnogo toga da ponudi, jos samo grad jos malo da se potrudi da odrzava sve nase kulturne i istoriske spomenike i mi postajemo pravo turisticko mesto! ☺☺☺

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: