Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:54, 4. 5. 2015.

Nova deponija na proleće 2016. godine

Deponija-7.jpg "Medijana" će dovoziti smeće i na novu deponiju; Foto: Arhiva JV

Iako je ranije bilo najava da bi nova deponija “Keleš” nadomak Niša trebalo da profunkcioniše krajem jula ove godine, iz Regionalne razvojne agencije “Jug” koja je nosilac projekta kažu da bi to trebalo da se desi na proleće naredne godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mirsa

    22:19 // 4. 5. 2015.

    Ako su i izjave direktora RRA bile nedoračene kao izveštaj A.S., od deponije neće biti ništa. Ona se projektuje i gradi min 1,5 god + pogoni reciklaže, a mi već pravimo novu javnu kuću?

    • ako su probili

      07:23 // 5. 5. 2015.

      jedan rok, ovako raspušteni, u trci za osvajanjem vlasti u stranci, pa u pretstojećoj trci za osvajanjem vlasti na lokalu, teško da će išta uraditi. Da znaju da rade ne bi ovoliko proklizali.

  • Ricardo

    22:23 // 4. 5. 2015.

    U Norvesku prazna deponije. Sortiraju sve po kesama i recikliraju. Sto ostane prodaju djubre Svedskoj za proizvodnju energije.

    • Mici

      07:22 // 5. 5. 2015.

      Da, ali i pored reciklaze i digestije ostane inertan otpad koji se mora deponovati na odgovarajucem mestu. Neka grad propise obaveznu primarnu selekciju otpada i za domacinstva i rastereti deponiju.

  • uzbuna

    23:43 // 4. 5. 2015.

    Ljudi, pa ovo ni Smiljko nije uspeo da uradi i pored toga što je imao zamenika od Velje Ilića? Ima jedna firma POOR, zapamtite... I opet glasajte isto...

  • Nislija

    04:19 // 5. 5. 2015.

    Nisam znao da fondovi EU nemaju sredstava za ovako nesto !? Imaju, ali stavka korupcije tu ne postoji.

  • Moca

    06:42 // 5. 5. 2015.

    Samo 4 din.po m2 i dobijamo jos jedno javno preduzece za udomljavanje partijskih lezilebovica.Direktor,zamenik,sekretarica,vozac,ekonomska i pravna sluzba i upravni odbor.Oni pametni a mi srecni.

    • Savetnik

      11:21 // 5. 5. 2015.

      Moco, zaboravio si minimum dva savetnika. Nadzorni a ne upravni odbor. Ali svodi se na isto: odabrana gruba parazita, sa sveze kupljenim diplomama, bez morala, vaspitanja, obrazovanja...

  • bitno je i zagadjenje okoline

    08:59 // 5. 5. 2015.

    Zar hocete POOR kao Leskovcu da ima monopol i sa odvozom,deponijom i cenom.Ovako je deponija sa strnim partnerom a odvoz i dalje u rukama grada(Mediana).Ako nista drugo bar ce kontrolisat jedni druge

  • Alex

    09:14 // 5. 5. 2015.

    Samo se zove "deponija", ali se smeće neće deponovati, već obrađivati nekom od dostupnih tehnologija. U EU se smeće spaljuje, a ako dođu ameri, kinezi ili neko van EU, imaćemo drugačiju i bolju metodu

    • Moca

      10:26 // 5. 5. 2015.

      Sta ce nam onda Javno preduzece? Da bi neki Dejan obecavao nova radna mesta cim prodju njihovi stranacki izbori.Privatnik ce placati radnike a ove na izmisljenim radnim mestima mi samo 4din.po m2.

    • Max Vespertine

      13:13 // 5. 5. 2015.

      Odusevljava me logika "da nam neko dodje". Pokazatelj koliko nam je vlast sposobna da ne umeju ni obicno djubriste da naprave. I za to treba neko "da nam dodje"!!!

  • Max Vespertine

    10:47 // 5. 5. 2015.

    Pa rekao je Acko Veliki da ce da nam krenu med i mleko od 2016, to se odlaze da bi smo imali gde da trazimo hranu po EU standardima i u vremenskom roku, da se ne lomataju penzioneri po kontejnerima.

  • Двери Ниш

    10:55 // 5. 5. 2015.

    Све везано за ову тему итекако смрди кад га решавају политичке партије а не струка.Поготово због новог ЈП и ових ''само'' 4 динара по м2. Треће,каснимо са овом темом већ 20 година.

  • Tuponja

    16:22 // 5. 5. 2015.

    Cena eksproprijacije 240 din/m2 jos malo pa dzaba . . .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: