Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 7. 12. 2013.

| Ekonomija

Ovo je novi "Info-centar" u Nišu?!

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Novi turistički info-centar u Nišu
Novi turistički info-centar u Nišu?

Iako je vikend, a Svetsko rukometno prvenstvo u toku, novi Turistički info-centar u Nišu ne samo da ne radi, već nema ni jedno jedino obeležje koje bi turistima ukazalo na njegovu svrhu.

Vrata objekta za koji u Turističkoj organizaciji Niša (TON) tvrde da je od pre nekoliko dana novi Info-centar, u nekadašnjoj Kancelariji za Milanski edikt, danas prepodne su bila zaključana, a prostorije prazne.

Unutrašnjost novog Turističkog info-centra Minimalizam u Turističkom info-centruRadno vreme nigde nije naznačeno, a na vratima i dalje stoji tabla "Služba za poslove gradonačelnika. Kancelarija za obeležavanje jubileja Milanskog edikta".

Ali, u prostorijama ne samo da nema službenika koji bi turistima pružili potrebne informacije ili ponudili da kupe neku brošuru ili suvenir, već osim jedne kancelarijske kožne fotelje, stola i jedne klub-fotelje, što se i ranije nalazilo tu, nije bilo ničeg drugog.

Vredi pomenuti da ni na sajtu Turističke organizacije Niša  nema baš nijedne informacije u vezi ovog navodnog "info-centra", pa čak ni najave da će biti otvoren.

Podsetimo, kako su Južne vesti juče pisale, iako se poslednjih 6 meseci uveliko planira organizacija Svetskog rukometnog prvenstva za žene u niškoj hali Čair, koje je juče i otpočelo, Turistički info-centar u Voždovoj ulici u samom centru grada, je i pre 10-ak dana zatvoren zbog renoviranja.

Obaveštenje za turiste Kad turisti "poljube vrata"Jedina informacija za turiste i građane je parče papira na kome je rukom ispisano da TIC neće raditi do 10. decembra, ali se ne navodi gde bi turisti mogli da dobiju potrebne informacije.

Direktor TON-a Uroš Parlić pojasnio je da i dalje radi TIC na ulazu u Tvrđavu, ali da je nekoliko dana ranije u nekadašnjoj Kancelariji za Milanski edikt otvoren novi Info-centar.

Neposredno nako što su Južne vesti objavile vest o tome, Parlić je pozvao novinarku Sanju Janačković i ljut zbog naslova je grubo izvređao i psovao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mala plava

    10:16 // 9. 12. 2013.

    Mene samo stra' da ova klima ne padne nekom zalutalom turisti na glavu pa još da grad plaća i odštetu!

  • Ciceron Zaplanjsky

    09:41 // 9. 12. 2013.

    Strašno i žalosno, u centar centra grada sa 300.000 stanovnika kada naiđe posetioc u prolazu ili turista-nema info punkta gde bi mogli da se informišu o osnovnom obeležjima grada. Ili ovo nije grad?

  • zgadjen

    06:27 // 9. 12. 2013.

    Kako ovaj prostak moze da obavlja ikakvu funkciju u jednom normalnom drustvu? Jel uopste isao u skolu? Jel ovu lepotu izrazavanja stekao na fakultetu?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: