Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 31. 7. 2015.

Perišić: Biću deo ekipe koja će vratiti novac

perisic Perišić hoće da vrati novac, ali ne sam; foto: JV arhiva

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić kaže da se “funkcionerski dodatak” isplaćuje od 2008. i da bi novac trebalo da vrate svi koji su ga na osnovu ovog dodatka uzimali, a on je, kako kaže, spreman da bude "deo te ekipe".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dr.Pravdić

    10:08 // 31. 7. 2015.

    Kakva moralna "gromada"!!Kakav lider SNS a!!Umesto da bude prvi za primer,kome novac ne bi trebao da bude problem s"obzirom na gomilu funkcija,on još i uslovljava.Ne gospodina Perišiću prvo se vrati novac pa se onda prozivaju oni koji to nisu učinili to je obraz.

    • Laza

      17:45 // 31. 7. 2015.

      E vama večitim kritičarima se ne može udovoljiti ne valja kada neće da vrati ne valja kada hoće da vrati uvek ćete naći nešto da ga kritikujete!

    • Laki

      17:47 // 31. 7. 2015.

      Ništa on ne uslovljava ako je rekoa da će da vrati vratiće !

    • Justicija

      19:21 // 31. 7. 2015.

      A gde su takvi komentari i ovi pozivi bili kada su demokrate vodile grad? Misliš da će oni vratiti novac, a kamoli ono preko što su od grada uzeli?

  • Uništili ste nam grad

    10:15 // 31. 7. 2015.

    Mnogo ste novca uzeli od građana Niša gospodine Prišiću, mnogo uništili da bi vama lično sazidali i kupili od istog. Mnogo bi trebali da vratite gospodine Perišiću jer ovo o čemu pričate je sića, vaš džeparac. Da malo imate morala podneli bi ostavku. Ostaćete upamćeni kao najgori gradonačelnik u istoriji Niša ali takvima kao što ste vi i “deo tima” koji pominjete to ništa ne znači !

    • Babino unuce

      11:23 // 31. 7. 2015.

      Cekaj jel se obracas gospodinu Prisicu ili gospodinu Perisicu?

    • Re:

      11:57 // 31. 7. 2015.

      Ako ti je "Prišić" upropastio grad pa se sad cenjka i morališe, onda njemu ! Svakako da ova greška u kucanju ne menja stvar, osim vama ruralnim perfekcionistima koji ovo vide a ne vide prljav i zapušten grad, nezaposlene i mlade koji odlaze, mrak, pljačku i bahatost, sumnjivo poluobrazovane i primitivce na vlasti, bedu i sirotinju, gladne....!

    • Gramatka za V

      12:06 // 31. 7. 2015.

      @Babino unuce, piše se je l' ! Ali tebi to ne smeta, zar ne !?

    • Vuče,Vuče bubo lenja

      12:23 // 31. 7. 2015.

      Babino unuce, ti si garant iz ove koalicije na vlasti u Nišu ! Ni oni ne znaju da se piše - je l' ! Ali zato drpate funkcionerske dodatke ko da znate !

    • Luka

      20:46 // 31. 7. 2015.

      Šta je bre uništio ne lupetaj gluposti nasledio ogromna dugovanja i uspeo da koliko toliko uradi nešto i smanji dugove i dovede investitore i otvori nova radna mesta!

  • Одлази, молим те

    10:37 // 31. 7. 2015.

    Не можете Ви градоначелниче никада да нам вратите колико сте нам Ви и Ваш део тима узели ! Дали сте нам примитивизам, бахатост и простаклук. Узели сте нам младост па и оне старије који су због Вас и Вама сличних морали да оду боље рећи побегну из града, за само три године оставили сте чемер, беду, јад и сиротињу, безнађе, НАТО бомбардовање је тек мали ожиљак шта сте нам Ви урадили са градом.

  • јелена

    10:38 // 31. 7. 2015.

    Лепо паметни каже политика је бор сба памћења и заборава.Господин Перишић добро памти све о бившим а још боље заборавља своје

  • E moj gradonačelniče

    10:47 // 31. 7. 2015.

    Šta ste uradili za Niš, gospodine Perišiću !? Šta vam je ovo trebalo gospodine Perišiću ? Je l' to nezajažljiva sujeta i kompleks više vrednosti, nešto treće ? I umesto da vas pamte kao dobrog doktora, cenjenog u svojoj specijalnosti ostaćete upamćeni kao neko ko je uništio svoj grad i od njega napravio najgoru palanku! Mada, Niš i nije vaš grad kao ni vašem "delu tima" koji takođe nisu nišlije !

  • mm

    10:57 // 31. 7. 2015.

    izvini te, moze li lopov kad ga uhvate da kaze izvini te vraticu i puj pike ne vazi se. Velike pare su to. Ako prodje prodje,sramota. Vratice,ako vrate na mnogo rata .Ma ljudi obraz djon.

  • Dragana

    11:01 // 31. 7. 2015.

    Gledam kako i šta rade gradonačelnici Jagodine, Inđije, Čačka, Milanovca, Zrenjanina....za svoje gradove, kako prave projekte, kako gotovo mole, vuku za rukav i dovlače investitore u svoj grad ! A onda pogledam ovu bedu koja bi da diskutuje i otvara panele o tome da li treba da vrati neku sitninu sirotinji !? I opet će da uzmu većinu na izborima JER narod je glup, a posle nek kuka zato što je glup

  • P. Vasiljević, GO Pantelej

    11:06 // 31. 7. 2015.

    Da li će Miloš Bojović (sada većnik GO Medijana) vratiti novac od "političkog plena", koji je prepustio Grozdanoviću ?

  • Anica

    12:01 // 31. 7. 2015.

    Mislim da je grad Nis zreo za novog gradonacelnika!

  • Милосав

    12:34 // 31. 7. 2015.

    Каква глупост, позивати га на морал! Не мора да врати! Јок, ја ћу. Шта сада, нова одлука о додатку од 15000%, инспектор каже "није законито" и ти исправиш одлуку? Паре задржиш. Још неколико "грешки" и милина. "Извините што сам Вас покрао, нећу више". Незаконито узимање туђег новца је крађа, кривично дело. Мора се вратити а надлежни орган мора предузети мере у складу са законом.

  • Petar Hristov

    13:01 // 31. 7. 2015.

    Bruka i sramota,velike plate i još dodatak od 30%.Svi koji su doneli ovu odluku treba da se osude kao najveći legalni lopovi da im se oduzme sve.

  • Ciceron Zaplanjsky

    13:39 // 31. 7. 2015.

    G. Perišiću, vi niste deo ekipe već kapiten.Zato sada budite prvi među jednakima i o d m a h vratite ono što ste nezakonito dobili.Verujem da će odmah za vama vaš primer slediti i vaš zamenik, glavni vezni igrač vaše ekipe, g. Ljubivoje Slavković, uspešni niški privrednik.

    • povesmo

      14:18 // 31. 7. 2015.

      Био си признати стручњак у послу за који си школован.
      Бићеш запамћен као најгори градоначелник.Шта ти је то требало.Сети се како си дочекан кад си читао писмо АВ у позоришту.Колико се ја сећам - побегао си.
      Не одеш ли убрзо сам - плашим се да ће те на то натерати народ са улице.Размисли - још није касно.

  • Др МАГДАЛЕНА, КЦ

    13:42 // 31. 7. 2015.

    Он би себе, када су обавезе у питању, поистоветио са претходном влашћу. Да ли је то резон, који Вучић подржава ?

  • nenad 2008

    14:14 // 31. 7. 2015.

    "deo tima",zatim "vezni", sve je OK. ali me kopka da znam, iz koje LIGE je TAJ tim ?

  • Anka

    15:44 // 31. 7. 2015.

    Kako bre ne postoji obaveza vracanja?Steceno bez osnova kad je pravni osnov postojao a kasnije otpao.Dno dna!

  • Opa

    16:33 // 31. 7. 2015.

    Meni nije sporan "funkcionerski dodatak". Ja se vise cudim kako neki postadose funkcioneri.

  • shaft

    16:41 // 31. 7. 2015.

    Od 2008,do danas,ekipa koja je carovala gradom i napravila od njega ustajalu zabokrecinu i beznadje zove se ekipa-LAKO CE MO !

  • mile

    17:12 // 31. 7. 2015.

    Znamo da Ljuba nece platit. Pa se pitamo sta radi Perisicu to tvoje pravobranilastvo sto protiv svih vas ne pokrene postupak.. a DRI ti sigurno nije tako rekla

  • Pravdoljub

    19:10 // 31. 7. 2015.

    "Perišić: Biću deo ekipe koja će vratiti novac"
    Koliko ta "ekipa" treba da ima "igrača" da bi Vi vratili nezakonito uzeti novac?

  • Miloš

    19:19 // 31. 7. 2015.

    Napadate čoveka bez razloga, jedini najlepši, najstručniji i najpametniji gradonačelnik do sada. Iskrena podrška najboljem gradonačelniku. Fabulous!

  • krojf

    17:23 // 1. 8. 2015.

    Epa bravo,grande gradonaćelniče,a što ne budeš deo ekipe koja od jula pa ko zna do kada prima minimalac od 25000,u gradskom javnom preduzeću,,Gorica". Jel ti gore obrazi! Šta si radio 4 godine?Ti ne znaš ko si,ti ne znaš gde si...

    • Инкогнито Ја

      02:41 // 2. 8. 2015.

      А што ти не будеш део екипе која за мање паре пере чаше по кафићима без радног стажа, одмора и било каквих привилегија које ви на државним јаслима имате? При том та деца у џепу држе диплому (рецимо) медицинског факултета. И настоје да преживе док некако положе тај немачки Б2. Објасни по ком си критеријуму ушао у фирму?
      Уз пут-ИНО комшија позвао Горицу а ваши радници га убедили приватно да му...

  • srdjanf

    12:38 // 2. 8. 2015.

    pa gradonacelnice povuci nogu...budi prvi koji ce da vrati...ostali ce mozda slediti tvoj primer...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: