Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 8. 4. 2015.

| Ekonomija

Perišić najbolji gradonačelnik, Andrejević najbolji direktor

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
nagrada
Gradonačelnik Niša prima priznanje; Foto: Facebook

Zbog unapređenja ambijenta grada na čijem je čelu, gradonačelnik Niša Zoran Perišić dobio je priznanje “Kapetan Miša Anastasijević”. Među 28 nagrađenih su i direktori JKP “Naisus” i Kliničkog centra Niš.

Anketa

U zgradi Matice srpske u Novom Sadu uručena su priznanja i nagrade za uspešne pojedince i preduzeća koji su u 2014. godini, po oceni žirija, postigli najviša dostignuća u privrednim i društvenim delatnostima.

Među 28 nagrađenih za 2014. godinu su i trojica funkcionera iz Niša.

Nagrada je u ruke gradonačelnika Niša Zorana Perišića otišla zbog, kako je obrazloženo, doprinosa u razvoju lokalne samouprave, ali i zbog njegovog angažovanja u Stalnoj konferenciji gradova i opština, na Medicinskom fakultetu i u Kliničkom centru.

Zaista prija i lepo je da neko prati i vrednuje vaš rad. Naravno da predstavlja teret na neki način i obavezu da pokušate da budete bolji nego što ste bili. Zahvaljujem Zadužbini Miše Anastasijevića na ovoj nagradi i sigurno da će mi dati energije i snage da uložim još više vremena, snage i znanja, da u svim oblastima svog života pomognem svojim sugrađanima - rekao je Perišić.

nagrada Tri nagrade za Nišlije; Foto: ni.rsDirektor niškog Vodovoda Dejan Andrejević dobio je nagradu jer se nalazi na čelu preduzeća koje se, prema obrazloženju žirija, “prošle godine prihvatilo velikih investicija i po tome postalo lider u zemlji”.

  Preduzeće je od gubitaša postalo uspešna kompanija i nagrada je za to - rekao je Andrejević prilikom preuzimanja nagrade.

Ipak, pre nepunih mesec dana su sindikalci niškog Vodovoda, saopštili da su trenutna dugovanja ovog preduzeća 361 milion dinara.

Nagradu je dobio i direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović za "zapažen doprinos razvoju zdravstvene zaštite Srbije".

Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" se dodeljuje od 2000. godine u okviru projekta “Put ka vrhu” radi afirmisanja privrednog stvaralaštva, preduzetničke kulture i društvenih vrednosti u Srbiji.

Nagrade dodeljuje "Preduzeće za trgovinu, marketing i propagandu Media Invent” iz Novog Sada u saradnji sa univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dalajlama Lamkajajca

    09:18 // 30. 6. 2015.

    JA TEBI VOJVODO, TI MENI SERDARE!

  • Maaaaaare

    22:11 // 11. 4. 2015.

    Sta li se gupitaju kad su nesposobni. Zaigrala im stolica pa bolje da nagradjuju jedan drugog

  • Dragan Lalić

    19:27 // 11. 4. 2015.

    Sramota,
    Niš propada iz dana u dan i spao je na najniže grane u zadnjih 30 godina. Raspad sistema a oni izgleda dodeljuju nagrade sami sebi. Naravno,sve je namešteno i nema nikakve logike.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: