Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 16. 1. 2016.

Prvi gosti u novom pirotskom hotelu od ponedeljka

Hotel-Pirot-1.jpg Hotel sa 4 zvezdice u centru Pirota uposliće oko 60 ljudi; foto: M.M.

Nakon 4 godine od privatizacije i početka radova, renovirani hotel u centru Pirota sa 4 zvezdice svečano je otvoren i u njemu će raditi oko 60 ljudi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • D.S Po

    13:26 // 16. 1. 2016.

    Bravo za ovako lep hotel u još lepšem gradu. Neka je sa srećom radnicima koji u njemu rade i lep boravak svima koji u njega dođu. Daj Bože da se u Pirot obnovi sve što treba i da sve krene na bolje za Piroćanci i Pirot!

  • Tolić

    14:19 // 16. 1. 2016.

    Predsednik opstine Vladan Vasic stvorio je najpovoljniji ambijent za investiranje stranog kapitala u brojne projekte za razvoj Pirota. Ovaj savrseni objekat, sada ponos grada, je samo jedan od njih.

    • stolar Skansi

      22:09 // 16. 1. 2016.

      Toliću pogledaj kroz prozor i videces ono sto svi vide a to je tvoja dokazana nesposobnost da obezbedis cisćenje snega u gradu. Dok se ti u medijima hvalis kako to dobro radis, oni koji te placaju i kojima treba da odgovaras za svoj nerad i nesposobnost su nezadovoljni. Naravno, da li je tvoj ponos grada i tvoja zatvorena pijaca od 90 miliona narodnih para?

  • Molba predsedniku

    14:20 // 16. 1. 2016.

    U gradu su sve asfaltne povrsine nestrucno i nekvalitetno uradjene.Mnogo je rupa, ostecenja i losih nagiba u koje se skupljaju atmosferske padavine i moraju se siroko obilaziti.Slicna je situacija i sa trgom,posebno ranije rekontruisanim delom cija je povrsina u vecem stepenu ruinirana, a postoje i kanali sa resetkama u stanju totalnih razvalina.Neko ko je nadlezan trebao bi da hitno reaguje.

    • Goran Rančić

      17:52 // 18. 1. 2016.

      Cesto gledam ovu molbu za saniranje asfaltnih povrsina u gradu sa kojom se slazem u potpunosti. Ovih dana gledam malisane koji nisu u stanju da savladaju pravo jezero na pesackom prelazu ispred skole Vuk Karadzic. Tuzno je sto i predsednik opstine to svakodnevno gleda sa prozora svoje kancelarija, a najtuznije je sto nista ne preduzima.

  • Tolić

    20:35 // 16. 1. 2016.

    Predsednik opstine Vladan Vasic stvorio je najpovoljniji ambijent za investiranje stranog kapitala u brojne projekte za razvoj Pirota. Ovaj savrseni objekat, sada ponos grada, je samo jedan od njih.

    • Neša Paun

      09:26 // 17. 1. 2016.

      Toliću pokreni se, sneg se neće sam očistiti. Grad nije čist kada ti to kazes, vec kada to kazu oni koji te plaćaju i kojima treba da odgovaraš a to su gradjani.

  • baki

    10:29 // 17. 1. 2016.

    Treba biti objektivan pri oceni stanja u gradu. Svaka čast Vasiću za učinjeno na izgradnji i uređenju grada - sportska hala, omladinski stadion, bazen, most, centar, park, deponija, asfaltiranju ulica u gradu i selima, izgradnji vodovoda u selima. Institucije u gradu funkcionišu i grad nema problema sa finansiranjem.
    Malo je učinjeno, na privlačenju investicija koje će uposliti ljude bez posla.

    • Ovo je najobjektivnije

      15:47 // 17. 1. 2016.

      Baki sine, uradjeno je nesrazmerno malo u odnosu na raspoloziva narodna (republicka i lokalna) sredstva. Dosta je promašenih investicija (zatvorena pijaca, dag banjica, staze za rolere,...), jos vise totalno nekvalitetno izvedenih radova(sva predizborna asfaltiranja u gradu, trgovi, fontana,...) a najvise ugradnje partijskih kadrova koji su sada najbogatiji ljudi u gradu, naravno samo od plate.

    • Baki

      17:40 // 17. 1. 2016.

      Da ti kaze Baki, obidji druge gradove (Niš ti je blizu, Prokuplje, Leskovac) pa da vidiš koje je ruglo tamo, ulice sa rupama, uveče mrak bez osvetljenja, komunalna preduzeća pred kolapsom.
      Oduvek su se partijski kadrovi ugrađivali i to treba da spreče drugi organi. A pogledaj ove što pokušavaju na silu da dođu na vlast kakvi su i kaži o njihovom kadriranju, nepotizmu, (ne)znanju.

    • DR

      14:23 // 18. 1. 2016.

      Iz Niša sam, i na žalost Baki je u pravu!
      Piroćancima svaka čast,grad se sredjuje koliko mogu da vidim kao prolaznik.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: