Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 20. 10. 2012.

| Hronika

Autobus udario ženu u centru Niša

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
77029864.jpg
Trg Kralja Milana; foto: panoramio.com

U centru Niša kod Trga Kralja Milana danas oko 13h dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je stariju ženu udario autobus firme „Ćurdić“, a prema prvim informacijama od prisutnih policajaca, ona je zadobila lake povrede.

U Kliničkom centru, gde je žena prevezena posle saobraćajne nezgode, rekli su nam da će tek posle dijagnostike i snimanja na rendgenu moći da kažu precizno koje je i kakve povrede zadobila.

- Žena je prelazila Ulicu Milojka Lešjanina i u toj grupi nije bila sama, jer su pored nje prolazili još neki ljudi. Autobus je valjda polazio sa stanice, tako da nije uzeo zalet jer bi posledice bile tragične. Na mestu udesa nema krvi, a nju je Hitna medicinska pomoć prevezla do Kliničkog centra - rekao nam je jedan od očevidaca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ana Saric

    12:22 // 23. 10. 2012.

    Pitanje je ko vozi te autobuse ??? Juce je na Trgu Kralja Aleksandra vozacica Bulevarca udarila na pesackom prelazu zenu od 50 godina (znaci nije ni dete, ni neki starac pa da kazu izleteo, nije pazio).Doticna gospodjica redovno kuca SMS poruke dok vozi!!! Nazalost pesak je jako povredjen ali je sreca sto vozacica nece vise biti pretnja svima nama. I uzgred jos jedna( njena koleginica) se slicno ponasa. Bila sam u busu kad je zamalo biciklistu ocencila.

  • Ceca

    11:28 // 23. 10. 2012.

    Dva autobusa udarila dva pesaka u istom danu!!!!Pravo pitanje je ko vozi te autobuse???Zar oni netrebaju biti profesionalni vozaci koji su odgovorni za veliki broj putnika!!!A oni udaraju kog stignu,na Trgu Kralja Aleksandra gospodja vozacica bulevarskog autobusa(koja obicno kuca SMS poruke dok vozi) je udarila, ne dete, ne starca, nego zenu od 50 godina koja definitivno nije bila nesmotrena i prelazila je ulicu na pesackom prelazu!Na dam se da ce Grad malo ozbiljnije razmotriti ko sme voziti gradske autobuse!!!

    • Nenad Veselinovic

      17:21 // 23. 10. 2012.

      Ta dva pesaka nisu oborena u istom danu,drugo ova baba u centru nije udarena nego je pala od straha kad je autobus ukocio,i pala je u nesvest to mozete i da proverite pre nego da osudite.Gospodja koja je udarena kod komande,jeste udarena na pesackom prelazu,ali je i sama dala izjavu policiji gde kaze da je trcala za drugi autobus i da nije videla bus koji je skretao prema njoj u tom trenutku.A sve ovo mozete i da procitate u zapisnicima.Uredu je pisati kaznu vozacima,ali sto neko nepogleda sta rade pesaci u centru grada?I dok prelaze i dok stoje na stanici cekajuci bus na stanici u pravcu suda.

  • Andjelka Kalezic

    10:13 // 23. 10. 2012.

    Nesreća se nije dogodila oko 13h nego oko 16h.
    Na tom mestu postoji obeležen pešački prelaz i ona je tačno tu i prelazila.
    Da je postavljen semafor verovatno do ovoga ne bi došlo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: