Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 20. 10. 2015.

| Hronika

Demolirali taksi vozilo i napravili štetu od 8.000 evra

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
taksi
U tuči dve grupe mladića stradalo taksi vozilo; foto: BOOM

Ispred kafane “Konstantinov konak” na Viniku u Nišu, u tuči dve grupe mladića potpuno je demolirano taksi vozilo, a bilo je i povređenih.

Već više od mesec dana iz “Boom” taksija pokušavaju da dobiju potrebne informacije i papire od nadležnih kako bi popravili svoj auto koji je oštećen u tuči u kojoj su, kako kažu, letela koplja.

Kolega nam je ispričao da je bilo strašno. U auto su ubacili blok i tako razbili šoferšajbnu. Imali su i sečiva, neka koplja. Tukli su se i u kolima i oko njih i udarali gde stignu - pričaju u taksi udruženju.

taksi Potpuna šteta na "mercedesu"; foto: BOOM“Mercedes” A klase sa jasnim taksi oznakama potpuno je uništen, a sudeći prema zvaničnom izveštaju mehaničara, šteta je oko 8.000 evra.

Polomljena su stakla, retrovizori, brisači, migavci, ulubljena limarija na vratima i krovu, oštećeni branici i izolacija u unutrašnjosti vozila.

Pored te štete mi imamo svakodnevne gubitke, jer nam je vozilo već mesec dana nefunkcionalno. Dugo nismo mogli da dobijemo nikakve potvrde od nadležnih kako bismo pokrenuli proceduru za naplatu štete - kažu u udruženju.


Policija ćuti

policijsa Policija se i dalje ne oglašava o ovom incidentu; foto: JV arhivaŠta se tačno dogodilo u noći između 1. i 2. septembra ispred kafane “Konstantinov konak” i dalje je nepoznanica.

Javnost o ovom događaju nije obaveštena u danima kada se tuča dogodila, kakav je inače običaj niške Policijske uprave, posebno kada ima povređenih ili velike materijalne štete.

Ni nakon 20 dana od postavljanja, niška policija nije odgovorila na pitanja novinara “Južnih vesti” u vezi sa događajem na Viniku.

Načelnik nam nije tu i zbog toga još nema odgovora. Čim on dođe odgovorićemo na sva pitanja - kažu u pres-službi Policijske uprave.


Učestvovalo šestoro mladića

taksi Stradali retrovizori, stakla, vrata...;foto: BOOMU uverenju koje je u policiji izdato “Boom” taksiju piše da je policija još 3. septembra podnela krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja protiv četvorice mladića zbog tuče ispred kafane “Konstantinov konak”.

Oni se sumnjiče da su fizički nasrnuli na dvojicu mladića, a u tuči su, piše u uverenju, koristili i “druge predmete”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • CVETKO prvi

    11:09 // 21. 10. 2015.

    "Nišlije mogu mirno da spavaju"... zato što se idioti tuku van Niša !!!

  • Mustafa Kajgani

    08:24 // 21. 10. 2015.

    Kako je ovo "totalno demolirano" vozilo? Te ne znam "poptuna steta"? Pa ljudi voze YUGA godinama u gorem stanju pa ne kukaju. YUGO radi, YUGO ide...

  • shaft

    05:26 // 21. 10. 2015.

    A,pazi ovo-"kafana" se zove Konstantinov konak?Tu je negde ,valjda,Car trebao da spava,po zamisli kuma birtije,a sve to na Vinik!Le,le.Alkohol u buretu miruje,ali u glavu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: