Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 30. 7. 2011.

| Hronika

Devojka ubila svog momka

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
kursumlijaa
Kuršumlija

KURŠUMLIJA - Nenad Šćepanović (26) iz kuršumlijskopg naselja Mikuljana usmrćen je pištoljem marke „cz“ koji pripada njegovom ocu Nikoli. Metak je nesrećnom mladiću prošao kroz šaku, bradu i glavu. 

Kako saznajemo, na putu do prokupačke bolnice je preminuo.

Do nesreće je došlo u njegovoj kući, dva sata posle ponoći.

Sa njim je u sobi u tom momentu bila njegova devojka M.M. (24) iz Kuršumlije.

– Naložena je obdukcija i tada ćemo znati šta se tačno desilo. M.M. je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati - kaže Mališa Stojanović, istražni sudija Višeg suda u Prokuplju.

Nezvanično saznajemo da je par izašao u petak u grad sa društvom i da su se u jednom momenatu posvađali. M.M. je uzela Nenadov auto i odvezla se, a kasnije mu je poslala sms poruku da se nalazi u njegovoj kući i da će da se ubije, ako je ostavi.  On je zamolio brata do strica koji je bio sa njima da ga odveze do kuće.

– Brat je sačekao je napolju, a Nenad je ušao u kuću. U jednom momentu čuo je pucanj i video M.M. kako izlazi iz kuće i viče da pozove Hitnu, jer se Nenad ranio - kaže izvor blizak istrazi.

Iako se po Kuršumliji priča da se Nenad ubio, njegova porodica je sigurna da je M.M. pucala.

– Ona je sedela na krevetu kada je ušao. Vidite gde je pao i gde mu je sve metak prošao. Sigurno je šaku stavio ispred sebe, jer se branio - kaže Nikola, otac nesrećnog mladića.

On dodaje da je baš tog petka Nikola kupovao neke nove stvari za kuću i da je tih dana pričao kroz šalu da će da se ženi.

– Još u četvrtak smo svi zajedno otišli u selo, a on se evratio zbog tih stvari. M.M. znamo, jer se zabavljaju više od godine dana - kaže otac, koji još uvek ne može da dođe sebi.

U prvom momentu  M.M. je istražnim organima rekla da se ne seća šta se dešavalo. 

Uzrok nesreće trebalo bi da bude poznat nakon obdukcije. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: