Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:39, 13. 9. 2016.

| Hronika

Hapšenja i na jugu: zbog pedofilije, droge i krađa

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Policija
Policijske akcije i na jugu zemlje; Ilustracija; Foto: Arhiva JV

U policijskim akcijama širom zemlje uhapšeno je 13 osoba iz Leskovca, Vranja, Pirota i Prokuplja osumnjičenih za razna krivična dela - od "proizvodnje pedofilskog sadržaja", krađe, nelegalnog kockanja, do proizvodnje i prodaje droge.

50-godišnji Leskovčanin T. Đ. uhapšen je u nastavku akcije “Armagedon” sa još tri osobe iz Beograda i Bora. Oni su osumnjičeni za preuzimanje, proizvodnju i distribuciju pedofilskog sadržaja, a policija je u njihovim stanovima pronašla "pedofilski materijal u elektronskom obliku", kao i veću količinu računarske opreme.

Vranjska policija uhapsila je 25-godišnjeg N. T. zbog sumnje da je u Bujanovcu ukrao automobil “pasat”, kao i da je ranije ukrao više “pasata” i “lada”.

Automobili su pronađeni i vraćeni vlasnicima – saopštili su iz MUP-a.

Policija Foto: Arhiva JVPolicija je u Vranju uhapsila i 30-godišnjeg N. P. osumnjičenog da je kao “odgovorno lice preduzeća “Colosseum game”, bez potrebnih dozvola u Bujanovcu i Vladičinom Hanu organizovao igre na sreću na ruletima i "tri nefiskalizovana aparata".

Zbog sumnje da je iz dvorišta ukrao “mercedes” u Leskovcu je uhapšen 35-godišnji I. M. koji je i napao policajca prilikom hapšenja.

Leskovačka policija uhapsila je i 40-godišnjeg I. L. kod koga su zaplenili 262 grama marihuane.

U Pirotu je, takođe zbog droge, uhapšen 34-godišnji E. B. On se sumnjiči da je prodavao "manje količine" heroina.


U Pirotu nekoliko teških krađa, uglavnom pljačkali Turke

U okviru akcije pirotska policija uhapsila je i 33-godišnjeg F. R. zbog sumnje da je sa još dve osobe, od kojih policija još pokušava da otkrije identitet jedne, u proteklih mesec dana krao uglavnom od turskih državljana.

Osumnjičeni su, nakon što bi polomili stakla na automobilima oštećenih koji su odmarali na parkinzima i benzinskim pumpama, krali iz vozila torbe sa novcem i dragocenostima – kažu u MUP-u.

U Pirotu su uhapšeni i nevenčani supružnici M. Đ. (31) i E. T. zbog sumnje da su od početka septembra počinili 6 krađa. Policija je u njihovom stanu pronašla 3 LCD monitora, delove računara, usisivač, mobilni telefon i zlatni prsten. Roba je, dodaju, vraćena vlasnicima. 

Osumnjičeni su krivična dela počinili u prodavnicama, preduzećima, advokatskim kancelarijama - piše u saopštenju.

Zbog sumnje da je počinio "tešku krađu" i "nasilje u porodici" u Pirotu je uhapšen i 41-godišnji M. D. Za njim je Osnovni sud ranije već bio raspisao poternicu.

U Prokuplju je uhapšen N. J. zbog sumnje da je tokom avgusta nabavio i prenosio radi prodaje 600 tableta “Flormidala” - leka koji je na listi psihoaktivnih supstanci. Uhapšena su i dva radnika “Apoteka” Prokuplje 24-godišnji L. M. i 35-godišnji V. I. zbog sumnje da je svaki od njih stavio po 300 tableta osumnjičenom N. J. na raspolaganje. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gejmer

    23:08 // 15. 9. 2016.

    Sreca te u Babusnicu nema droga,skoro jedn umre od overklok tj predozirao se.

  • gorki

    15:26 // 14. 9. 2016.

    Hapse se sitni kriminalci i jajare a od krupnih zveri nema ni traga. Sramota i bruka za našu policiju i bezbednjake........

  • Miloš

    21:31 // 13. 9. 2016.

    2 po veličini

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: