Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:16, 18. 5. 2015.

| Hronika

Kamenovani radnici leskovačke Elektrodistribucije

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
Policija-KOSTA.JPG
Policija se još nije oglasila povodom ovog incidenta; Ilustracija

Nepoznate osobe kamenovale su danas inkasante leskovačke Elektrodistribucije koji su pokušavali da otkriju krađu struje. Jedan od radnika lakše povređen.

U saopštenju Elektrodistribucije navodi se da se incident dogodio pre podne u Ulici Žrtava fašizma 64a u Leskovcu.

Povređen je elektromonter Slobodan Kocić,kome je pomoć ukazana u Urgetnom centru Opšte bolnice, a prema saopštenju Elektrodistribucije, zadobio je povrede na nozi i u predelu glave.

Ekipa Elektrodistribucije Leskovac je, radeći po nalogu za obustavu isporuke električne energije zbog samovlasnog priključenja, a nakon ranije utvrđene neovlašćene potrošnje na stambenom objektu, bila napadnuta od strane nepoznatih lica- navodi se u saopštenju Elektrodistribucije Leskovac. 

U leskovačkoj poslovnici godinama se ukazuje na problem ugrožavanja sigurnosti radnika koji su „konstantno izloženi napadima bahatih pojedinaca“.

Radnici Elektrodistribucije pri tom, samo izvršavaju svoj posao u funkciji zaštite imovine državnog preduzeća - naplate prodate električne energije i sprečavanja krađe električne energije - stoji u saopštenju.

Iz Elektrodistribucije apeluju na nadležne državne organe da preduzmu mere i donesu propise kojima bi se trajno sprečili ovakvi napadi na njihove radnike.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: