Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 3. 4. 2012.

| Hronika

Leskovac: prevarila sugrađane za 83.000 evra

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, policijska uprava

M.M. (27) iz Leskovca tereti se da je lažnim predstavljenjem od nekoliko Leskovčana uzela na zajam i nije vratila više od 83 hiljade evra, zbog čega joj je određen pritvor.

M.M, samohrana majka četvoro dece, pritvorena je prošle nedelje zbog sumnje da je od šest Leskovčana na prevaru uzela više od 66 hiljada evra.

Leskovačka policija je saopštila da je, posle prijave oštećenih građana, protiv nje podnela još tri krivične prijave zbog sumnje da je u prva tri meseca 2010. godine od trojice Leskovčana uzela dodatnih 17.000 evra, od jednog 15.000, a od dvojice 2.000 evra.

Novac je pozajmljivala, kako saoštava PU u Leskovcu, tako što je zajmodavcima pokazivala lažne račune o posedovanju visokih novčanih suma na svom računu i nepokretnosti u Beogradu.

Sumnja se da je ova žena prevarila mnogo veći broj ljudi i policija poziva građane da neposredno ili preko telefona 016/200-342 prijave prevaru.

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • goran djordjevic

    23:02 // 5. 4. 2012.

    lepa hapsenja ali ko ce da hapsi ministra zbog kofera tadica zbog kosova i te takve vlastodrsce sto donesose zakone da opljackaju narod izmislise i parkiranje izmislise eko takse izmislise registracijutraktora pa dokle vise ovaj narod da deru i uvode u apatiju i bezvoljnost za zivot

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: