Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:14, 30. 5. 2015.

| Hronika

Maloletnik nožem izboo tri mladića na nišavskom keju

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
noz
Nožem naneo teške povrede; Ilustracija

U tuči koja je, kako saznajemo, počela oko dva sata iza ponoći na nišavskom keju zbog toga što su se dvojica mladića zakačila ramenom, 17-godišnjak je izboo tri mladića. 

Teško je povređen 20-godišnji mladić koji je tri puta uboden u leđa čime mu je, nezvanično saznajemo, probodena plućna maramica. dok su dvojica drugih mladića zadobila po jednu ubodnu ranu i imaju lakše telesne povrede. 

Uhapšeni 17-godišnjak je, saopštavaju iz policije, osumnjičen za ubistvo u pokušaju, a uhapšena su i dvojica njegovih drugova od 16 i 18 godina koji su takođe učestvovali u tuči.

Kako kažu u policiji, maloletnik je mladiće izboo nakon kraće rasprave i tuče.

Brat jednog od povređenih momaka kaže da je sve počelo kada je jedan od njih hodajući kejom slučajno u prolazu zakačio mladića ramenom.

Drug mog brata se izvinio tom dečku, ali je on počeo da ih psuje, vređa i govori im da se gube sa keja. Moj brat je rekao da nema potrebe da im to govori i tako je sve počelo. Prvo je taj dečko nasrenuo nožem na njega, dok je nekoliko njih tuklo bratovljeve drugare i kad su bili na zemlji, onda ih je izboo nožem - priča brat napadnutog mladića.

Jedinom punoletnom od uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, dok će maloletnici biti sprovedeni višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ana Todorovic

    20:28 // 1. 6. 2015.

    Sta rade maloletna lica na keju dva sata posle ponoci? Gde je policija? Gde su gradski oci? Gde je drzava? Ako se roditelji ne ukljuce dok ne bude prekasno, nasa ce deca ostati bez buducnosti!

    • Milos Mitic

      22:09 // 1. 7. 2015.

      Ne treba tu policija,drzava i ostale gluposti nego roditelji da vaspitavaju svoju decu da ne budu budale i buduci robijasi.

  • dr

    10:46 // 1. 6. 2015.

    Odlicno..

  • DONACIJA

    10:20 // 1. 6. 2015.

    Pa gde su one nindze sa gradonačelnikovim dzipovima sto su u Čair u subotu trenirali hapšenje. Izgleda da su stvoreni samo za televiziju i ništa više!!! Sramota! Da su radili petak to se ne bi desilo!

    • Mare

      23:08 // 9. 7. 2015.

      Oni su tu samo da cimaju normalne likove i da se izivljavaju nad njima... I da nas pretrisaju i umesto raznih nozica i ostalih alatki nalaze Panini slicice fudbalera... ^^

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: