Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 23. 8. 2013.

| Hronika

Na piće poneo pištolj

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg
foto: ilustracija; www.odbrana.gov.me

Nakon što je neko od građana prijavio policiji da jedan od gostiju kafića “Lagano” u Nišu kod sebe ima oružje, policija je privela Slobodana S. (38) kod koga je pronađen pištolj.

Kako je rečeno, policija je u četvrtak, 22. avgusta, nakon prijave, oko 14:30 iskontrolisala sve goste ovog kafića i kod Slobodana pronašla pištolj “na crno”.

- On nije imao dozvolu nadležnih organa ni za držanje, ni za nošenje pištolja - kaže Aleksandar Slavković iz Policijske uprave.

Reč je, kako kažu, o povratniku jer je Slobodan od ranije poznat policiji, a zbog nošenja pištolja bez dozvole i ranije su podnošene krivične prijave protiv njega.

Policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji na saslušanje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan

    17:16 // 25. 2. 2014.

    I redakcijo sta je na kraju bilo sa ovim povratnikom ?

  • ZAINTERESOVAN

    09:50 // 26. 8. 2013.

    Mnogo je takvih kretena u Nisu, ali ipak je vise normalnih i savesnih gradjana, koji ce na kraju da se samoorganizuju i resavaju takve likove, jedinim nacinom koji oni i razumeju, silom.

  • Milan

    12:04 // 24. 8. 2013.

    Malo me boli sto,ona doktorka iz GAK-a, jos nije dokazano da je pogresila, i odmah slika u novine,a ovaj lik,koji verovatno nikad nista dobro nije uradio,nadjen pistolj,slika pistolja.Nije to u redu.

    • Bratanac

      03:25 // 25. 8. 2013.

      Ovaj nikoga nije ubio, a ona svojim nečinjenjem na radnom mestu izgleda da jeste...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: