Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 30. 6. 2016.

| Hronika

Nije mogao da upali auto, carinici u akumulatoru pronašli heroin

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
akumulator-foto:-uprava-carina
Maler; foto: Uprava carina

Za manje od 24 sata, carinici na Gradini su u dve akcije zaplenili skoro 8 kg heroina - prvi put 5,6 kg nađenih u duplom dnu kofera jednog putnika, a potom i 2 kg u akumulatoru automobila koji nije hteo da upali.

Kako kažu iz Uprave carina, rano jutros je nešto preko 2 kg heroina nađeno kod 46-godišnjeg N. D, Zemunca rođenog u Baru, koji je probudio sumnju carinika. 

On je izdvojen za detaljnu kontrolu između ostalog i zbog toga što je putovao praktično bez prtljaga, a imao je i problema da upali automobil nakon pasoške kontrole. Utvrđeno je da se u ćelijama akumulatora automobila nalazi 2,014 kg heroina - kažu u Upravi carina.

Nakon toga, on je uhapšen i biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, potvrđeno je u policiji. 

duplo-dno-foto:-carina.rs Duplo dno kofera; foto: Uprava carinaDrugi slučaj zaplene se desio sinoć, kada je pri kontroli crnogorskog autobusa koji je iz Istanbula išao ka Rožaju, na koferu jednog 51-godišnjeg Tutinca otkriveno duplo dno.

Utvrđeno je da se preko čitave donje površine kofera nalazi PVC kesa, sa donje strane oblepljena indigom, sa strane zalepljena silikonom, a sa gornje strane posuta mlevenom kafom. Iz nje je, u prisustvu tužioca i krim-tehničara, izvađeno ukupno 5.604 grama heroina - kažu u Upravi.

H. Z. je, kako potvrđuju u policiji, odmah uhapšen i biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: