Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:00, 30. 12. 2012.

| Hronika

Određen pritvor za "piromane"

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
zapaljen-auto-vranje.jpg
Jedan od zapaljenih automobila; arhivska fotografija

Osmorici uhapšenih u velikoj zajedničkoj akciji Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije i vranjske policije, koja je u petak počela u Vranju, sudija Osnovnog suda Stojil Stanković odredio je pritvor do 8 dana, potvrdio je za Južne vesti Srboljub Milosavljević PR Suda.

Pritvor je određen Milošu Mladenoviću, Milošu Popoviću, Milošu Anđelkoviću, Milošu Cvetkoviću, Velimiru Vukoslavoviću, Božidaru Stojanoviću, Dejanu Nikoliću i Savi Stanisavljeviću.

Milosavljević nije želeo da govori o detaljima sa saslušanja jer, kako je pojasnio, i dalje traje istraga.

Inače, svi uhapšeni se terete da su učestvovali u paljenju automobila i ugostiteljskih objekata u Vranju, a što se po zakonu kategoriše kao lakše i spada u narušavanje javnog reda i mira.

Među uhapšenima je i Miloš Mladenović zvani Žaba (25), član i odbornik SNS, koji je samo dan pred hapšenja podneo ostavku na odborničku funkciju u lokalnom Parlamentu.

Njegov advokat, ujedno i predsednik Okružnog odbora SNS Dragan Nikolić, hapšenje je okarakterisao kao besmisleno i iskonstruisano kako bi se SNS-u nanela šteta.

- Osnovno tužilaštvo u Vranju je podnelo zahtev za izvođenje istražnih radnji i podnet zahtev za sprovođenje istrage. Milošu Mladenoviću se stavlja na teretna teret jedno jedino delo, a to je nasilničko ponašanje izvršeno 9. decembra ove godine, kada se on potukao u diskoteci Andergraund i to je jedan nemio događaj zbog koga on više nije odbornik stranke, ali sve ostalo o čemu pišu novine je netačno - tvrdi Nikolić.

Prema evidenciji policije, od 2008. godine do oktobra 2012. godine u Vranju je zapaljeno 17 putničkih automobila, nekoliko ugostiteljskih objekata, a stradala je i zgrada pozorišta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    11:04 // 31. 12. 2012.

    Sramota kako SNS stiti svoje ljude sa kriminalnim ponasanjem!!!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: