Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 21. 9. 2012.

Otac i sin prevarili Nišlije za 511.500 evra

Policijska-uprava-Nis.jpg

Otac i sin, S.Z. (57) i M.Z. (34) uhapšeni su zbog sumnje da su u poslednjih 6 godina prevarili petoro Nišlija za 511.500 evra, obećavajući im izgradnju stanova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Posmatrac

    18:04 // 21. 9. 2012.

    Iz kog razloga se kriminalcima uporno ne objavljuju puno ime i prezime??? Nisu maloletnici!

    • nele

      09:43 // 22. 9. 2012.

      u slucaju ako se ispostavi da taj sto je uhvacen nije kriv, kako ne bi svi saznali njegov indentitet, time se i stiti i njegova cast zato.

  • ignjatije

    14:45 // 21. 9. 2012.

    Imali su dozvole za gradnju, ali su svaki izgradjeni stan prodavali po vise puta...

  • XS

    17:06 // 21. 9. 2012.

    Nije mi jasno ovo sa inicijalima. Pa nisu maloletni. Prevarantima i kriminalcima treba objavljivati puna imena i prezimena i boldovati u tekstu, a ne ovako.

  • marko milosevic

    14:46 // 24. 9. 2012.

    Pet naivcina olako daje 511.500 evra za stanove
    u nadogradnji kao da kupuju stanove na Menhetnu.Stanovi u nadogradnji su male kvadrature pa mi nije logicno sta su placali a i odakle im toliki novac koji su dali za vazduh.S tim novcem su mogli da kupe velike stanove u novim zgradama i da ih ne boli glava.Ovde nesto mnogo smrdi.Naci pet naivcina sa toliko para za bacanje je za Ginisa.Navedite ko su da i meni nesto daju jer sam svorc.

  • Branko Stanojević

    06:51 // 22. 9. 2012.

    Poznajem ljude, na prvom objektu u Vojvode Mišića je sin trošio malo više zbog neiskustva, a onda je tata pokušao da ga vadi na novim objektima, dali su i svoju kuću za dugove. Sve su im to napravili reketaši, ali to niko ne želi da istražuje, lakše je ovako, interesantnije je za javnost.
    Mnogi koji su se bavili građevinom su propali na isti način.

    • mika

      14:34 // 22. 9. 2012.

      Pa napisi onda ko su reketasi, nemoj da tajis.

  • Ana

    01:12 // 22. 9. 2012.

    Da li ce konacno i kod onih koji izdaju gradjevinske dozvole, da zakuca kontrola?
    Zar je potreban vas perun da bi se prostom matematickom racunicom utvrdilo koliko turistickih putovanja, mobilnih telefona, automobila i stanova moze sebi kupiti sluzbenik, zaposlen i direkciji za izdavanje gradjevinskih dozvola) od plate.
    Svi ti preduzimaci i investitori ne rade sami, prvo upumpaju pare "tamo gde treba", dobiju dozvole, i svi zadovoljni - a sve to placa ko? Krajnji kupac, naravno.

    • Dragan

      11:36 // 23. 9. 2012.

      Nadam se da hoce, licno sam podneo K.P. protiv jedne od sefica iz urbanizma za ciji racun su me ucenjivali skoro svi iz navedenog sekretarijata nebi li joj pomogli da se dokopa stana od 50 m. Tacno je da je velioki broj investitora bankrotirao zbog reketa.

  • Lol a

    19:38 // 22. 9. 2012.

    Kriminalci su oni koji izdaju dozvole za nadgadnje. Oni koji su pravili proracune za izgradnju zgrade su bili "budale" pa nisu dobro izracunali da konstrukcija moze da izdrzi jos dva-tri sprata (koliko se prijavi) plus potkrovlje u 1-2 nivoa!?
    Samo da ne bude padanja kao u npr. Turskoj.

    • Zemljotres

      22:01 // 23. 9. 2012.

      U pravu si.Zgrade su projektovane za tacan broj spratova(instalacije,lift,broj parking mesta...).Ne moze sad jos 2-3 sprata.Pa da cekamo prvi zemljotres.To je ugrozavanje bezbednosti gradjana(a struka se ne pita).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: