Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:49, 23. 10. 2014.

Pijan autom udario pešaka

udes-KOSTA-Policija-ilustracija-JUZNE-VESTI.jpg Povređeni pešak prebačen je na dalje lečenje u niški Klinički centar

Prokupčanin M.R. teško je povređen kada ga je autom, vozeći pod dejstvom alkohola, udario S.S. koji je potom sleteo s puta, udario u banderu, a zatim i u metalnu ogradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dr Jakov Zlatar

    13:43 // 23. 10. 2014.

    Neki će reći, pa kretao se desnom, a propisno je da se pešaci kreću levom stranom.Međutim, koliko puta, meni je zeleno a pešak krene da pretrčava na, njemu, crveno svetlo, pa ga pusti.Šta ću?

  • Divlji zapad

    15:26 // 23. 10. 2014.

    U Prokuplju se vozi kao na divljem zapadu!Kao da su polagali na konjici!Ne znaju za migavce, pravo prvenstva,semafore,...!Pesaci kao kamikaze!A njihovi kaubojci nemaju veze sa regulisanjem saobracaja!

  • Ema

    22:27 // 23. 10. 2014.

    Zalosno je koliko propusta postobi u Prokuplju. Sve ovo zbog alkohola? A sta je sa osvetljenjem, dovoljno da je covek bio u tamno obucen i da ga jedva vozac i zapazi. Opstina nek poradi na tome.

    • Alex

      18:30 // 24. 10. 2014.

      Slazem se, osvetljenje u gradu je katastrofalno i moze da bude uzrok nesreca!!! Cik u ulice u samom centru grada! Neko vas zaslepi iz suprotnog smera, a pesaci idu kolovozom jer trotora nema. I?

    • osvetljeno pa nema gde

      22:42 // 25. 10. 2014.

      Sad si UBOLA Osvetljenje je placeno u prosloj vlasti i to bas bas papreno Ali neko krije i prikriva Vlada je dao opstinski novac ojadio ovo ruglo od grada i pobegao u bg Ali niko nepoteze pitanje ....

    • Alex

      08:27 // 27. 10. 2014.

      Pa zasto vasi kada su dosli na vlast i kada su tako pravedni nisu tog Vladu osudili za to sto je ojadio ovaj grad??? Nego ste isti kao i predhodni zanima vas samo licni interes.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: