Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 10. 10. 2014.

| Hronika

Pokušavali da namame učenice u "crveni automobil"

Autor:redakcijaIzvor:Južne vesti
Policija-i-deca-ilustracija-KOSTA-Juzne-vesti.jpg
Policija traga za osumnjičenim muškarcem

Nepoznate osobe su nekoliko puta prošle nedelje uznemiravale učenice nižih razreda niške OŠ "Kole Rašić" kada su izlazile iz škole, a čak im i nudili prevoz do kuće, potvrđeno je u školi i policiji.  

Iako je prvobitno bilo objavljeno da je jedan čovek pokušao da dete u automobil uvuče, u policiji i školi tvrde da ipak nije bilo upotrebe sile.

Prema prijavama policiji, dve nepoznate osobe su između 3. do 6. oktobra iz "crvenog automobila" uznemiralvale učenice nižih razreda nakon izlaska iz škole.

U dva slučaja su im ponudili i prevoz do kuće. Radimo na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja o kome je obavešten nadležni javni tužilac u Nišu - saopštila je policija.

Oni dodaju i da se intenzivno obezbeđuje i obilazi zona oko škole.

Direktor OŠ "Kole Rašić" Saša Tončev kaže da nema razloga za paniku.

Školski policajac je razgovarao sa decom. Nama je bezbednost na prvom mestu. Imamo dobar video-nadzor i uveravam roditelje da apsolutno nema mesta panici. To, istina, može da se dogodi bilo kojoj školi, ali najvažnije je da se reaguje na pravilan način kako bi se preventivno zaustavili bilo kakvi incidenti - rekao je direktor.

Ovo nije prvi slučaj da muškarac pokušava da namami decu u kola. Nešto slično se navodno dogodilo i pre manje od godinu dana kod Osnovne škole "Ivo Andrić", ali taj incident policija nije potvrdila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    08:28 // 13. 10. 2014.

    kad god se nesto desi,manje ili vece zlo,vazno je da svi operu ruke i sacuvaju svoje fotelje i pozicije. ovde vlada palanacki rezon-bas me briga,dete nije moje!

  • m da

    20:27 // 12. 10. 2014.

    Vozdova skola katastrofa.Moze ko hoce da udje i radi sta hoce.Vric Bamb,ograda na strani maksija razvaljena,pokidana,inace i vikendom i nocu kapija otvorena,pa je dvoriste puno srce i flasa.

  • mila

    00:38 // 12. 10. 2014.

    Skola Njegos ima skolskog policajca !

    • BIgbyt3

      18:57 // 13. 10. 2014.

      Bravo! Svaka cast.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: